Asta-i adevărata viaţă a Cristinei Bălan

5-act-1-cristina-balan.jpg

Cristina Bălan a ieşit afară preţ de câteva secunde pentru a-şi plimba căţelul
Foto: Mihai Caliu

A stârnit deopotrivă simpatii şi antipatii, emoţii şi controverse, dar, peste toate, a impresionat cu performanţele de la “Vocea României”. A râs, a plâns şi a reuşit să ajungă la inima publicului cu celebra melodie “This Is My Life” (n.r. Asta e viaţa mea). Click! a surprins-o pe Cristina Bălan dincolo de camerele de luat vederi şi vă descrie o zi obişnuită din viaţa cântăreţei, acum mai bogată cu 100.000 de euro.

Vădit obosită şi încercănată. După zeci de nopţi nedormite şi o luptă crâncenă cu emoţiile, Cristina Bălan (34 de ani) se reface departe de ochii curioşilor. Şi unde altundeva decât în sânul familiei. De când a câştigat “Vocea”, cântăreaţa e scumpă la vedere. Cristina s-a baricadat în casă şi-şi petrece tot timpul alături de soţul ei Gabriel, de gemenii Toma David şi Matei Nikolas (2 ani şi 5 luni), dar şi de căţelul lor.

Cristina Bălan, în viaţa de zi cu zi

 • Cristina Bălan şi-a scos căţelul la plimbare
  Foto: Mihai Caliu
 • Nopţile nedormite şi-au pus amprenta pe chipul solistei
  Foto: Mihai Caliu
 • Cristina a zăbovit foarte puţin timp afară
  Foto: Mihai Caliu
 • Soţul Gabriel a făcut cumpărături
  Foto: Mihai Caliu
 • Foto: Mihai Caliu
 • Maximize

1/5

Se pare că singurătatea o ajută să digere succesul care a “lovit-o” peste noapte, dar şi să-şi vindece rănile sufleteşti pentru că, aşa cum însăşi a declarat, acuzaţiile şi cuvintele grele au durut-o foarte mult. Prezenţa ei la show-ul de la Pro a împărţit ţara în două. În timp ce unii au blamat-o, spunând că era deja o cântăreaţă consacrată, alţii i-au lăudat ambiţia şi talentul.

Zoom
Foto: Mihai Caliu

De departe, cel mai aprig susţinător a fost chiar soţul ei, Gabriel. Tot el are grijă ca brunetei să nu-i lipsească nimic. Gabriel duce gunoiul şi face piaţa. El a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-un supermarket cu plasele de cumpărături. A luat lapte şi fructe pentru cei mici, dar şi o sticlă de băutură, cel mai probabil pentru a sărbători victoria soţiei. În timp ce soţul făcea piaţa, Cristina a ieşit preţ de câteva secunde în faţa blocului în care locuieşte, în Capitală, pentru a-şi plimba căţelul. În tot acest timp, a butonat neîncetat telefonul, urmărind probabil reacţiile oamenilor după marea finală de vineri, 18 decembrie. O finală care a făcut-o mai bogată cu 100.000 de euro, într-o zi cu totul şi cu totul specială. Şi asta pentru că, în aceeaşi zi, a aniversat trei ani de căsnicie, alături de Gabriel Bălan.

A fost antrenată de Tudor Chirilă

Fosta solistă Impact, care a fost antrenată de Tudor Chirilă, a impresionat în finală cu vocea sa. Ea a cântat piesa celor de la Queen, “The Show Must Go On”, melodia “This Is My Life” a lui Shirley Bassey şi cântecul “Vama Veche”, alături de Chirilă. Solista, care a câştigat “Vocea României” 2015, a avut parte şi de o depresie postnatală şi s-a luptat cu kilogramele în plus după naştere, însă a reuşit să treacă peste toate dificultăţile şi, la doi ani distanţă, a câştigat concursul organizat de Pro TV.

loading...

Citește și

 • cristina balan

  Solista care l-a cucerit pe Tudor Chirilă la ”Vocea României”, show-ul de talente de la PRO Tv, s-a afirmat în muzică la începutul anilor 2000, în trupa Impact. Trupa s-a destrămat însă brusc chiar când Cristina și Rareș, partenerul ei de scenă, ar fi sărbătorit 10 ani de activitate. Ultimii trei ani au fost foarte plini și dificili pentru Cristina, dar artista a decis să se întoarcă la muzică prin show-ul de la PRO Tv, luând-o, practic, de la zero.

 • Ce este acum în sufletul Cristinei Bălan, câştigătoarea de la „Vocea României” (Pro TV), e greu de descris în cuvinte. Un „ghiveci de sentimente” pe care încă nu a avut timp şi putere să şi le explice. Sâmbătă dimineaţă, după o noapte nedormită, în care a plâns, a râs, a mulţumit, a stat la sute de poze, a venit să ne răspundă şi nouă la câteva întrebări.