Ăsta e dans? Primele imagini cu Oana Zăvoranu la ”Uite cine dansează”

13-vedete-oana-zavoranu-care-va-place-mai-mult-2.jpg

Fosta actriţă de telenovele revine în televiziune după opt ani

”Uite cine dansează” este cea mai nouă propunere Pro Tv pentru grila de primăvară. Emisiunea de dans va începe din 6 martie, dar pe rețelele de socializare circulă deja imagini filmate cu prezentatorii, juriul și concurenții. Producătorii au mizat pe nume cu greutate din showbiz.

În imaginile care promovează noul show de dans de la Pro TV apar concurenții-vedete, prezentatorii și juriul schițând cu toții câțiva pași de dans. Specialiștii Mihai Petre și Gigi Căciuleanu fac furori, așa cum era de așteptat, Andreea Marin ne amintește de perioada ”Surprize, surprize!”, Mihaela Rădulescu e divă până la capăt, iar Marius Manole se anunță un concurent redutabil.

Singura care alăsat impresia că mai are mult de lucru în sala de antrenamente a fost Oana Zăvoranu. E drept că nu a ajuntat-o nici rochia mulată, lungă până aproape de glezne, care i-a îngrădidt mult mișcările.

Show-ul de dans va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral, iar în juriu se vor afla Mihai Petre, Andreea Marin, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu. Concureţi sunt actorul Marius Manole, luptătorul Sandu Lungu, Oana Zăvoranu, Anca Serea, bucatarul Joseph Hadad, Dana Budeanu, Rona Hartner, Antonia şi Alex Velea, Lili Sandu, Octavian Strunilă şi Liviu Teodorescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • liviu teodorescu vocea romaniei

    Liviu Teodorescu încheie lista concurenților care, începând din 6 martie, de la 20:30, intră în competițiea "Uite cine dansează!". Cântăreţul a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor de la Vocea României, are o carieră în muzică în ascensiune, iar acum este pregătit să le arate românilor că este și un dansator foarte bun.

  • andreea marin pian spot uite cine danseaza

    Andreea Marin e pe val! Chiar dacă în viaţa amoroasă lucrurile nu stau la fel de bine, profesional bruneta a bătut palma cu Pro Tv pentru noua emisiune de dans în care va ocupa alături de Florin Călinescu, Mihai Petre şi Căciuleanu scaunul de jurat. Fosta "Zână" de la TVR a făcut furori la filmările spotului de promocare pentru show-ul de dans şi şi-a pus în valoare toate atuu-rile.