Ăsta e concurs sau spital de urgenţă? Vedetele cad pe capete la «Exatlon»

12_pozamare1515.jpg

Cei opt faimoşi din “Exatlon” sunt cu moralul la pământ

De o lună şi jumătate, de când echipa emisiunii “Exatlon” (Kanal D) a plecat în Republica Dominicană, veştile rele nu contenesc să apară din tabăra “Faimoşilor”. Atelele, cârjele, bandajele sunt la ordinea zilei acolo.

Solista Anda Adam (37 de ani) a părăsit concursul cu ruptură de ligament, fiind nevoită să se opereze la genunchi şi să meargă acum în cârje, iar colega ei de breaslă, Claudia Pavel (33 de ani), a ajuns şi ea în România cu sechele.

“Am slăbit 6 kg şi am probleme cu glezna. Trebuie să fac un RMN. Am rămas şi cu multe semne pe picioare de la muşcăturile de ţânţari”, ne-a povestit, în exclusivitate Claudia Pavel. Cei rămaşi acolo cad şi ei pe capete.

cosmin_cernat_exatlon.jpg

cosmin cernat exatlon
Cosmin Cernat este prezentatorul reality-show-ului "Exatlon"
Foto: arhivă personală

Cea mai nouă victimă este luptătorul Andrei Stoica (30 de ani). “Într-o lună şi jumătate am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat”, a povestit sportivul.

Şi colega lui, frumuşica Anca Surdu, are probleme: “La gamba dreaptă am o fisură musculară. Medicul mi-a recomandat să nu intru în joc trei zile. Din păcate, dacă nu respect indicaţiile medicului, pot face ruptură musculară”.

Durul Cătălin Cazacu se resimte şi el în urma suprasolicitării, fiind unul dintre sportivii care a adunat cele mai multe puncte în dueluri. “Ultimele două curse le-am terminat în genunchi. De când sunt aici, am avut multe accidentări diferite faţă de ceea ce fac eu în carieră. Nu ştiu ce înseamnă ruptură musculară, pentru că în cariera mea, atunci când te accidentezi, se lasă cu oase rupte şi recuperare de jumătate de an, prin spitale”, a spus Cătălin Cazacu, campion la motociclism.

Şi uriaşul Ion Oncescu a ajuns la spital, dar cu nişte probleme mai vechi. Cvintuplul campion mondial la skanderberg are pietre la rinichi, iar durerile au devenit insuportabile. “Exatlon se difuzează la Kanal D de sâmbătă până marţi, de la 19.45. 

Loading...

Citește și