Asta e bună! Călin Geambașu are gard cu note muzicale, ca al lui Elvis Presley

2_col_elvis.jpg

Calin Geambasu, vila, casa, Petre Geambasu, poarta, Graceland, Elvis Presley, inedit
Elvis Presley (1935-1977), la reşedinţa lui din Memphis, Tennessee

Fostul solist de la “Şcoala Vedetelor” ( TVR), Călin Geambaşu, și-a construit o vilă cochetă, cu multe camere, în care scările și mobila au colțurile rotunjite, pentru ca fiul lui, DaviN, să nu se accidenteze. Dar piesa de rezistență este, de departe, poarta cu note muzicale, identică cu cea a Regelului ”Rock&Roll-ului”, regretatul solist Elvis Presley.

Călin Geambaşu (41 de ani) şi-a dorit încă din copilărie să aibă propriul cuibuşor de nebunii, după ce, de-a lungul timpului, a locuit, cu chirie, în mai multe apartamente.  Artistul ne-a vorbit despre casa construită pe un teren din apropierea Bucureștiului, unde el și familia lui se simt perfect, dar și despre poarta cu note muzicale, admirată de toți trecătorii: “Am vrut o poartă mai deosebită, una muzicală, ceva care să mă reprezinte, le-am spus și băieţilor care lucrau la casă și, uite aşa, a apărut gardul- minune. La început, avea note muzicale şi un pian pe partea dreaptă”.

6_col_geambasu.jpg

Calin Geambasu, vila, casa, Petre Geambasu, poarta, Graceland, Elvis Presley, inedit
Călin Geambaşu şi-a surprins vecinii cu poarta inedită, cu portativ
foto: arhivă personală

De-abia după ce a fost montată, Călin și-a dat seama că modelul nu este unul original: ”Mă uitam cu Davin la un serial de desene animate şi acolo am văzut o secvenţă de la casa lui Elvis Presley, din Graceland. Nu ne-a venit să credem că porțile erau identice. Mi-a plăcut enorm această coincidenţă”, ne-a mai zis Călin Geambaşu. De dragul unicului său fiu, marele artist și-a luat măsuri de precauție, când a mobilat vila: ”Nu există colţuri la scări, la mese sau la uşi, pentru ca fiul său să nu se rănească în caz că ar cădea. El are și locuri de joacă, dar şi un spaţiu special, unde repetă de zor la tobe, știind deja peste 200 de piese din repertoriul național și internațional. Dar, puștiul în vârstă de opt ani,  este și un dansator bun, imitându-l cu brio pe Michael Jackson. Călin își ia adesea băiatul la spectacole, pe scenă, micuțul visând și el la o carieră muzicală: ”Îi mai dau câte un bănuț, căci tata (n.r- Petre Geambașu) nu m-a plătit când colaboram. DaviN  îi pune la pușculiță”.

Loading...

Citește și

  • S-au schimbat rolurile! Călin Geambaşu a devenit din acuzator, acuzat. Fostul elev al Şcolii Vedetelor l-a confruntat pe patronul unui local din Capitală, care l-a făcut de râs public. Alexandru Codrea a scos la iveală detalii de la nunta artistului, dar se pare că proprietarul restaurantului a cam încurcat borcanele.

  • Scandalul continuă în celebra familie de muzicieni, motivul noii dispute fiind banii. Călin Geambaşu (41 de ani) îşi acuză tatăl, pe Petre Geambaşu (74 de ani), că nu i-a achitat întreaga sumă din prestaţiile avute, preţ de şapte ani, la celebrul concurs ”Dansez pentru tine” (PRO TV), şi unde cei doi au colaborat. Călin susţine însă că tatăl lui l-a păgubit şi cu alte sume, totalul ridicându-se la peste 200.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1