Asistenta sexy, operată la nas pe pilele lui Tuncay?

blonda_tuncay.jpg

Asistenta lui Tuncay a pus pe jar căsnicia „zânei”
Foto: Click!

Divorţul dintre Andreea Marin (41 de ani) şi Tuncay Öztürk (30 de ani) a readus-o în prim-plan pe asistenta medicului fizioterapeut, cu care acesta lucrează la clinica din Primăverii.

Sandra (25 de ani) a fost pozată în compania lui Tuncay, fie la cumpărături, fie în maşină, pe post de şofer personal. Tănăra din Râmnicu Vâlcea are un fizic de invidiat şi un chip plăcut, atuuri suficiente pentru ca orice bărbat să o placă. De aceea e şi bănuită că ar fi “şubrezit” mariajul dintre Marin şi Tuncay.

operata8989798.jpg

nasul i-a fost “reparat” de medicul turc Sukru Yazar, de la clinica Acibadem, din Istanbul, bun prieten cu Tuncay

Pe Facebook, Sandra îşi etalează trupul subţirel, dar şi noul năsuc, operat anul trecut. Nu a fost o rinoplastie de fiţe, ci de nevoie, pentru că blonda a trecut printr-un coşmar în dimineaţa zilei de 4 iulie 2015, când a fost agresată la ieşirea dintr-un club. “Eram cu prietena mea şi aşteptam taxiul. Individul a venit şi s-a luat de ea. Eu doar i-am zis să ne lase în pace, iar el m-a lovit cu piciorul în faţă. Imediat a fugit”, a povestit Sandra la PRO TV. Coincidenţă sau nu, nasul i-a fost “reparat” de medicul turc Sukru Yazar, de la clinica Acibadem, din Istanbul, bun prieten cu Tuncay. Se pare că fostul soţ al “Zânei” a pus o vorbă bună. 

blonda_tuncay.jpg


Asistenta lui Tuncay a pus pe jar căsnicia „zânei”
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • andreea marin divort tuncay ozturk

    Șoc în showbiz! Andreea Marin (41 de ani) a anunțat că divorțează de soțul tinerel. „Zâna” nu a motivat de ce vrea să pună capăt relației cu Tuncay Ozturk (30 de ani), cu care s-a căsătorit în 2013. Cu toate acestea, au existat zvonuri că o superbă asistentă a băgat râcă între cei doi. Blondina a fost surprinsă de reporterii Click! în compania lui Tuncay, în luna mai a acestui an.

  • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

  • andreea marin

    Nori negri s-au adunat deasupra Andreei Marin care se pare că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere astral, iar declinul ei a început încă din această vară. Asta explică şi de ce în căsnicia ei plină de armonie până nu demult şi-ar fi făcut loc discuţii aprinse, dar şi alte persoane. Ciudat este că nici după acest anunţ al separării, vedeta nu îşi va găsi liniştea, ci dimpotrivă viaţa ei va deveni şi mai agitată. Roxana Luşneac, astrologul contactat de Click!, a întors pe toate feţele datele celor doi protagonişti.

  • andreea marin stil de viata sanatos

    Pe Andreea Marin (41 de ani) o urmăreşte ghinionul în dragoste. Frumoasa vedetă care părea că are o viaţă liniştită de familie cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk (30 de ani), a anunţat că divorţează de soţul ei. Cei doi s-au căsătorit civil în mare secret la finele anului 2013.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1