Fetele de la "Exatlon" și "Survivor", în amor cu foștii concurenți. Asiana, «agăţată» de Gabi Nedelcu pe Internet

47asiana-peng.jpg

Asiana este o gimnastă cu zeci de premii

Până când se va realiza noul sezon al reality-show-ului "Exatlon" şi "Survivor - România", de la Kanal D, fanii competiţiilor de supravieţuire savurează poveştile de dragoste dintre foştii concurenţi.

Unul dintre cuplurile surpriză este format din Gabi Nedelcu (22 de ani), fratele lui Alex Nedelcu de la ”Exatlon”, şi războinica Asiana Peng (20 de ani) de la "Survivor - România": "Avem cam două săptămâni de când suntem împreună, am văzut-o la «Survivor», i-am scris pe Instagram şi ne-am întâlnit.

60-iubit.jpg

Se iubesc de două săptămâni

Ne-a unit pasiunea pentru sport, suntem amândoi sportivi şi facem mişcare non-stop", ne-a spus Gabriel, care este topit după iubita lui celebră, frumoasă şi foarte isteaţă.

Kiki, despre Cristi Dumitrache: «Simt ceva special pentru el!»

Un alt cuplu de foşti concurenţi ”Exatlon” îl reprezintă Cristi Dumitrache (21 de ani) şi Kiki sau Cristina Constantinescu (33 de ani): "Ne-am văzut la o clinică, unde am mers săptămânal, pentru a ne îngriji. Apoi ne-am întâlnit cu gaşca să mâncăm, la un local, ne-am mărturisit ce simţim unul pentru celălalt, amândoi fiind liberi", ne-au spus cei doi, care se alintă Obrăjor (Cristi) şi Pişcotel (Kiki).

55-iubit.jpg

Kiki și Cristi Dumitrache

"E devreme să mă pronunţ, însă trebuie să recunosc că simt ceva special pentru Cristi. Am avut mari rezerve din cauza unor preconcepţii. Prima pe listă fiind diferenţa de vârstă dintre noi. Însă având posibilitatea să-l cunosc mai bine, am realizat că vârsta biologică nu e atât de relevantă când la bază există încredere şi sentimente puternice. Nu ştiu ce va fi, mă bucur doar de ceea ce e în prezent", ne-a spus Kiki.

Loading...
 
 

Citește și

  • exatlon, echipa faimoșilor, echipa războinici, exatlon kanal d, Ciprian Silasi

    Miercuri, 29 august, la Kanal D a debutat sezonul doi din “Exatlon”, iar audiențele au fost îmbucurătoare, în ciuda orei de începere, 19.30. În echipa Războinicilor l-am remarcat pe cântăreţul de muzică populară Ciprian Silaşi, un tânăr care a fost şi model pentru mari case de modă, şi care acum este unul dintre cei care se bat pentru 100.000 de euro în Republica Dominicană.

  • lupu, exatlon, concurent

    Sunt tineri, sportivi, au ambiție, dar și mult timp liber la dispoziție. Astfel că frații Lupu nu au stat prea mult pe gânduri și s-au înscris pe rând la emisiuni care s-au dovedit extrem de urmărite de public. Unul la Supravețuitorul, altul la Exatlon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1