Detalii din culisele «Asia Express». Echipa emisiunii trage cot la cot cu concurenţii pe traseu

1-oase_1.jpg

Oase şi echipa lui merg să filmeze obiectivele turistice

Mult aşteptatul sezon 4 din “Asia Express” este în plină desfăşurare şi toată echipa emisiunii ce va fi difuzată la Antena 1 este în plin proces de filmare. Click! îţi spune ce nu se va vedea pe micile ecrane, câţi oameni sunt în culise şi câteva detalii neştiute despre concurenţii din această ediţie.

Anul acesta traseul concurenţilor din “Asia Express” trece prin Turcia, apoi vor ajunge în Georgia, iar mai apoi pe meleagurile Azerbaidjanului.

4-lidia_1.jpg

Surorile Buble şi redactorul lor Adina Alexa

Cele 9 perechi dornice de aventură şi adrenalină sunt formate din Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Bluble şi sora ei, Estera, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digitală.

2-asia_cameramani_1.jpg

Unul sau chiar doi cameramani însoţesc fiecare echipă

Fanii ar trebui să ştie că acest reality-show nu este o încercare doar pentru concurenţii vedete, ci şi pentru cei care fac parte din echipă. Pentru că nu se ştie niciodată unde ajung şi unde dorm. Iar echipa este foarte mare, până la 200 de oameni de la noi din ţară, dar şi localnici. O echipă stă mereu cu producătoarea Mona Segall şi prezentatoarea Irina Fodor, o alta lucrează înainte pe traseu, căci au nevoie de aprobări, poartă discuţii cu oamenii din oraşele în care vor ajunge concurenţii.

3-redactorii_care_i_insotesc_1.jpg

9 echipe, 9 redactori

Peste 200 de oameni merg permanent pe traseu

De asemenea, o altă echipă îi însoţeşte pe Oase şi pe Marius Damian, care merg înaintea concurenţilor pentru a filma şi a afla povestea diverselor oraşe şi obiective turistice. Aceşia sunt însoţiţi permanent de o gazdă locală, de cameramani şi de mulţi alţii, de la şofer la luminişti şi redactori. Fiecare dintre cele 9 echipe formează un grup de 5-6 oameni, câte un cameraman, uneori doi, de un redactor care să le afle părerile la cald şi să le facă testimoniale, un şofer, un ghid local care să ajute la nevoie şi un asistent de producţie.

5-alexandra_cu_maica-sa_1.jpeg

Alexandra Ungureanu şi mama

“E foarte important să avem cu noi o persoană care înţelege limba”, povestesc concurenţii. De cele mai multe ori este foarte greu şi pentru cei din echipă să tragă cot la cot cu concurenţii, care sunt mereu pe fugă şi caută transport, cazare şi masă cu doar 1 euro pe zi, aşa cum cere formatul emisiunii. Şi de data aceasta e greu pentru toate cuplurile, toţi s-au văitat că nu se aşteptau să aibă atâtea obstacole pe drum, iar Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, au avut parte chiar de mari surprize. “O zi în Asia Express este cât un an la Bucureşti”, a concluzionat Patrizia Paglieri. 

6-patrizia_1.jpg

Patrizia şi fiul

3 curiozităţi despre concurenţi

Cele mai în vârstă concurente sunt Anca Ungureanu, de 67 de ani, şi actriţa Adriana Trandafir de 65 de ani, iar cei mai tineri sunt fiica Adrianei, Maria Speranţa, de 20 de ani, şi fiul Patritziei, Francesco, 24 de ani. Cel mai în vârstă bărbat dintre vedete este Mihai Petre, care are 42 de ani.

Cei doi prieteni, Cuza şi Emy, au acelaşi nume şi sunt născuţi la trei zile distanţă. Numele adevărat al lui Cuza este Adrian Popescu şi e născut pe 19 septembrie 1991, iar numele lui Emy e Emanuel Popescu şi e născut pe 16 septembrie 1991. 

7-_adriana_trandafir_1.jpeg

Adriana Trandafir, doborâtă de greutăţi

Fiul Patriciei, Francesco, este un mare sportiv şi a făcut ASE-ul. Tânărul a făcut înot de performanţă şi polo şi are o condiţie fizică impecabilă, fiind rezistent la stres. În plus, el ştie să şi gătească la fel de bine ca mama lui. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1