Ashton Kutcher şi-a cumpărat un "roboţel" care să-i adoarmă copilul: «Este o minune»

mila_kunis.jpg

Foto
Actorii au împreună doi copii
Foto: Arhivă personală

Mulţi dintre cei care au devenit părinţi recent ar da orice pentru a dormi linişit pentru câteva ore, iar majoritatea ar spune că să fii trezit din oră în oră şi să ai ochii roşii de la nesomn reprezintă sinonime pentru viaţa de proaspăt părinte. O companie de peste Ocean a venit cu o soluţie şi îi asigură pe adulţi că au inventat un cărucior care îi poate legăna pe bebeluşi, permiţându-le să se odihnească. Vedetele de la Hollywood au profitat de produs şi se declară foarte mulţumite şi, mai ales, odihnite.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis este doar un cuplu care a apelat la căruciorul-minune, despre care afirmă că le-a oferit ore bune de somn în plus şi liniştea dorită. Cei doi au recunoscut că primul lor copil, Wyatt, le-a creat foarte multe probleme pentru că refuza să doarmă, însă cel de-al doilea a fost mult mai ascultător şi mai cuminte. Vedetele datorează cuminţenia celui mic şi uşurinţa cu care îl conving să adoarmă unui cărucior creat special, care are implementată o funcţie specială, de legănare a bebeluşului.

untitled.png

Foto
Aston Kutcher susţine că pătuţul este un miracol care îi linişteşte bebeluşul
Foto: Instagram

"Pătuţul este pur şi simplu o minune, are un senzor, cu cât copilul plânge mai tare, cu atât el face mişcări mai ample de legănare, imitând gestul făcut de un părine, iar copilul se calmează şi adoarme înapoi în câteva minute. Dacă bebeluşul nu se linişteşte în câteva minute, dispozitivul declanşează o alarmă care îi avertizează pe părinţi că cel mic are nevoie de mai multă atenţie", a povestit Ashton Kutcher, relatează independent.co.uk.

mila-kunis-copii.jpg

Foto
Mila Kunis alături de soţul ei şi de cei doi copii
Foto: Arhivă personală

În ciuda faptului că actorul a lăudat invenţia şi a spus că este un real ajutor, mulţi internauţi nu au fost de acord. "Dacă eşti prea leneş ca să te trezeşti noaptea pentru a-ţi legăna copilul, de ce îl mai faci?", "Mai bine te-ai strădui să înţelegi mai bine nevoile copilului tău decât să arunci banii pe fereastră", au fost doar două dintre mesajele utilizatorilor de platforme online.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1