Așa tată, așa fiu! Ce frumos s-a făcut băiatul lui Adrian Enache

enache_si_fiul.jpg

adrian enache
David Mihnea (12 ani) seamănă leit cu celebrul său tată, Adrian Enache
foto: arhivă personală

Adrian Enache se mândrește cu odraslele lui. Artistul are doi copii cu două femei și, deși este ocupat până peste cap cu concertele, mereu și-a făcut timp să se ocupe de fiica Diana (21 de ani), și de fiul David Mihnea (12 ani). Puștiul este bucățică ruptă din tatăl lui.

Adrian Enache (51 ani) are doi copii superbi, unul cu fosta soție, Corina Enache, de care a divorțat în 2009, celălalt cu Iuliana Marciuc, logodnica lui. Fata artistului, Diana, este studentă la Drept și a moștenit talentul muzical de la tatăl ei.

12-13-vedetete-2-col-diana-enache.jpg

Diana este studentă la Drept și cochetează cu muzica

 

David Mihnea, fiul pe care îl are cu vedeta Iuliana Marciuc, ia lecții de pian și de chitară, fiind și el atras de scenă. Puștiul seamănă leit cu tatăl lui. David se află acum în SUA, la Los Angeles, alături de mama sa, întrucât și-a dorit enorm să viziteze Universal Studio.

Din păcate, Adrian Enache nu i-a putut însoți pentru că în această perioadă este prins cu filmările pentru ”Duelul pianelor”, care se difuzează în fiecare sâmbătă seară, la TVR 2, și unde solistul este prezentator.

Loading...

Citește și