Aşa arată vedetele cu adevărat, fără chipul retuşat

12-13-vedete-foto-1-4-col-cu-mult-zoom.jpg

Brigitte Năstase, 40 de ani

Nu-i aşa că nu mai ştiţi care e una, care e cealaltă? Că Daniela Crudu a început să semene cu Brigitte Năstase sau invers? De vină sunt celebrele programe de editare de pe telefonul mobil, aplicaţii care îţi şterg ridurile, îţi măresc buzele, îţi micşorează nasul şi îţi lungesc picioarele.

Cel mai utilizat artificiu pentru pozele de pe Instagram şi pe Facebook, acolo unde starurile au milioane de urmăritori, este faţa din ceară, lucioasă, perfect întinsă şi fără urme de riduri.

 

Nici figurile de la Muzeul de ceară “Madame Tussauds” nu arată aşa impecabil ca vedetele noastre. Programele de tip “beauty face” (faţă frumoasă) te pot scăpa însă şi de negi, aluniţe, coşuri, îţi pot alungi ochii, accentua sprâncene şi mări buzele. Practic, concurează cu esteticienii.

 

De ele abuzează în general Daniela Crudu (28 de ani) şi Brigitte Năstase (40 de ani), deşi ele, în realitate, nu au defecte de îndreptat. Pe Anda Adam, pe Ruby şi pe Roxana Vancea le-am fotografiat recent, la evenimente mondene, iar pozele noastre nu seamănă deloc cu cele publicate de ele pe Internet. Asta pentru că nu sunt editate. Daniela Gyorfi (49 de ani) şi-a asumat mereu imperfecţiunile, cearcănele, ridurile, însă în ultima vreme s-a îndrăgostit şi ea de Photoshop. Diferenţa dintre fotografii este uriaşă.

Zoom
Roxana Vancea, 26 de ani

 

loading...
Loading...

Citește și