Aşa se păstrează sexy, fără operaţii estetice! La ce trucuri au apelat Inna, Corina Bud şi Paula Seling pentru a evita bisturiul

6-7-bun-2.jpg

Elena Gheorghe face exerciţii fizice în parc

Zeci de vedete au făcut coadă la uşa medicului estetician, pentru a-şi pune implant mamar, a-şi mări posteriorul sau pentru a scăpa de colăceii de pe abdomen, aşa că pot fi lesne confundate, căci par trase la indigo. În această perioadă, în care chirurgia plastică e la putere, iată că mai sunt şi câteva nume sonore care s-au ferit de bisturiu, păstrându-şi frumuseţea naturală cu diete şi cu multe exerciţii fizice.

Elena Alexandra Apostoleanu (32 de ani) sau Inna, pe numele ei de scenă, a câştigat sute de mii de euro din muzică, piesele sale fiind ascultate în toate colţurile lumii, însă chiar dacă doarme pe o saltea de bani, iată că ea nu a investit nici măcar un cent în operaţii de remodelare corporală.

6-7-bun-1.jpg

Inna închiriază trotinete în orice ţară s-ar afla

În urmă cu câţiva ani, când circula zvonul că solista de talie internaţională şi-ar fi pus implant mamar, Inna a negat, susţinând că este mulţumită de felul în care arată, ba, mai mult, că “Mama Natură” a fost chiar generoasă în privinţa ei. Pentru că este mai tot timpul pe drumuri şi îi este greu să ţină o dietă, Inna a găsit o metodă de a-şi menţine silueta, prin urmare oriunde s-ar afla închiriază o trotinetă sau o bicicletă, dovadă stând şi fotografiile de pe conturile sociale.

Şi cântăreaţa Elena Gheorghe (34 de ani), mamă a doi copii, Nicholas Răzvan (8 ani) şi Amelie Nicole (2 ani), este 100% naturală. Artista a petrecut săptămâna trecută un concediu în Turcia, unde a făcut furori cu trupul de divă. Întrebată cum reuşeşte să se menţină în formă, vedeta a mărturisit că are un regim alimentar sănătos, că face multă mişcare, mai ales în parc, în fiecare dimineaţă, şi că bea un preparat magic, “The Elvis Smoothie”, făcut din combinaţia preferată a regretatului solist: banană şi unt de arahide. Ea a luat atitudine după ce s-a dus vestea că şi-ar fi operat nasul: ”Am învăţat să mă iubesc aşa cum sunt. Nu am intervenţii estetice, dar cine ştie? Poate peste 20 de ani îmi voi face ceva. Nu mi-am operat nasul şi nici n-aş avea nevoie. Aşa cred. Naturaleţea are şarmul ei”, a menţionat ea, la Antena Stars.

6-7-bun9.jpg

Corina Caragea şi-a luat antrenor personal

Dar şi Corina Caragea (36 de ani), prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV, neagă vehement că ar fi apelat la chirurgia plastică: „Păstrez un echilibru în orice fac – odihnă, alimentaţie, sport. În privinţa tratamentelor cosmetice sau corporale, nu fac absolut nimic. Încă mi se pare pierdere de vreme să petreci ore într-un salon de înfrumuseţare. Mă sperie faptul că intervenţiile chirurgicale sau tot felul de injecţii şi alte invenţii au ajuns să mutileze efectiv feţele fetelor de la vârste prea fragede”, a spus vedeta. Prezentatoarea tv s-a căsătorit vara trecută cu Robert Pongracz (38 de ani), vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

6-7-bun-10.jpg

Paula Seling şi-a făcut abonament la sală

Paula Seling (40 de ani) este şi ea total împotriva modificărilor de orice formă: “L-aş supăra pe Dumnezeu să mă gândesc la operaţii estetice. Sunt atâţia oameni care, prin naştere, au probleme grave şi au nevoie de aceste intervenţii pentru a duce o viaţă normală”, a spus Paula Seling, la PRO TV. Ea a mai adăugat că a renunţat definitiv la carne: ”Mănânc puţin şi fac mult sport. Vreau să ajung în cea mai bună formă a mea, datorită soţului meu care mă susţine”, a spus Paula Seling la Antena Stars. Artista este flexibilă ca o balerină şi, ca dovadă, s-a pozat făcând şpagatul la sala de sport. 

6-7-bun3.jpg

Corina Bud nu are frică de înălţime

Corina Bud (39 de ani) fuge de bisturiu: “Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”, a mai spus aceasta. Artista a divorţat în urmă cu trei ani de afaceristul Nelu Bud (49 de ani), alături de care a stat aproape 20 de ani. Ei au împreună un băiat pe nume Robin (9 ani). Corina deţine secretul tinereţii: ”Sunt fascinată de -ceaiul verde”. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1