Așa se menține în formă sexy-graviduța Anca Serea

5-serial-1.jpg

Prezentatoarea tv îşi pregăteşte din nou biberoanele. Peste două luni va aduce pe lume al cincilea copil

Cele patru sarcini de până acum nu şi-au lăsat deloc amprenta asupra siluetei Ancăi Serea. Unii spun că este gena, sau conformaţia vedetei, noi vă arătăm că este mai mult decât atât. Însărcinată acum cu al cincilea copil, soţia lui Adi Sînă a fost surprinsă ieşind de la un celebru salon de înfrumuseţare.

Obrazul subţire cu efort şi cheltuială se ţine. Iar statutul de vedetă impune puţină atenţie la imaginea proprie. Cum ar fi ca, după o sarcină, proaspetele mămici să nu mai poată ieşi în lume, să urce pe o scenă în ţinute decoltate, să pozeze în reviste... de ruşinea kilogramelor în plus şi a celulitei?! Astfel, sunt atente încă din timpul sarcinii atât la alimentaţie, cât şi la întreţinerea pielii, a părului.

 

Anca Serea (35 de ani), frumoasa prezentatoare de ştiri de la Prima Tv, este la a cincea sarcină. Dar, dacă o vezi din spate, nici nu zici că, peste doar două luni, va fi din nou mămică. Cu siguranţă va reveni rapid la silueta adolescentină, însă Anca nu se culcă pe-o ureche. Are grijă de ea şi merge frecvent la saloanele de înfrumuseţare. Zilele trecute a fost surprinsă ieşind de la un salon de lux din Bucureşti, unde şi-a aplicat o mască hidratantă cu vitamina C, pentru ten.

„În continuare merg de două ori pe săptămână la sală şi de trei ori pe săptămână la masaj. Acolo mi se face drenaj limfatic pe tot corpul şi mi se aplică uleiuri hidratante. Este singurul lux pe care mi-l permit, că de altele nu am timp. Acasă, după duş, mă mai dau cu uleiuri presate la rece de argan, migdale, măsline. Nu cred în produse foarte scumpe, eu sunt adepta remediilor naturiste”, ne-a declarat vedeta. 

Anca nu e singura care are grijă de ea în sarcină

Zoom
Carmen Brumă se menţine prin sport

 

Şi alte vedete au avut grijă de pielea şi de silueta lor în perioada sarcinii, pentru a preveni problemele şi a se recupera rapid după. Elena Băsescu era clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare, Carmen Brumă a făcut sport la greu, atât în timpul sarcinii, cât şi după.

 

Cristina Spătar, mamă a doi copii, se aproviziona frecvent cu creme bio de la Oana Turcu, împotriva vergeturilor şi a celulitei.

loading...
Loading...

Citește și

 • anca serea oana turcu mama

  După ce a anunțat că este însărcinată pentru a cincea oară, Anca Serea a ales să facă public un lucru rar: o fotografie cu mama sa.

 • adi sina anca serea

  Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

 • anca serea familie adi sina

  E isterie pe Internet! S-a pocăit sau nu... Anca Serea (35 de ani)? De unde a apărut şi întrebarea asta? De câteva zile, de când știrista de la Prima TV a dat vestea că va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Vedeta a luat atitudine și le răspunde curioşilor.

 • Anca Serea sot Adi Sina

  Au vrut să plece la Paris în luna de miere, dar atentatele teroriste i-au obligat să-şi amâne sejurul. Însă Anca Serea (33 de ani) şi Adi Sînă (38 de ani) au lăsat teama la o parte şi au de gând să petreacă clipe de vis în capitala Franţei. Despre toate acestea, dar și despre schimbarea forțată de nume, Anca Serea a fărbit în exclusivitate la Prima TV.