Aşa s-a antrenat fata fără mâini pentru finala «Românii au talent»

m112-13-vedetete-foto-1-4-col.jpg

Lorelai Moşneguţu este vrăjită de mare în orice anotimp. Ea s-a încărcat cu energie în excursia de la Constanţa

Unii artişti se relaxează şi intră în pauză vocală înaintea unui concert important. Ei bine, Lorelai Moşneguţu a fost precum argintul viu în ultima vreme, deşi vineri, 11 mai, o aşteaptă o bătălie importantă pe scena de la “Românii au talent”. Copila de 14 ani a avut recent un maraton de evenimente, aşa că s-a antrenat perfect pentru show-ul de la PRO TV.

Cel mai emoţionant moment din sezonul al şaptelea, de la “Românii au talent” (PRO TV), i-a aparţinut, fără îndoială, Albertei Moşneguţu, pe numele ei de scenă, Lorelai. Fetiţa fără mâini, care poate cânta la orgă cu picioarele şi care are o voce de înger, a impresionat o ţară întreagă cu talentul său. Vineri, 11 mai, va mai avea un hop de trecut în drum spre finala de 120.000 de euro şi se va duela, în cea de-a treia semifinală live de la PRO TV, cu 9 artişti de temut. Are însă antrenament, mai ales că în ultima vreme nu s-a mai dat jos de pe scenă. Pe 4 aprilie, la Târgovişte, copila a jucat în piesa de teatru “Dreptul la ipocrizie”, de Tudor Mazilu, iar pe 8 aprilie, la Codlea, a participat la festivalul naţional “Duelul minivedetelor”.

m212-13-vedetete-foto-2-2-col-2.jpg

Pe scenă, actriţă, în piesa de teatru “Dreptul la ipocrizie”

 

Nu numai că a cântat superb, dar a plecat de acolo şi cu marele trofeu al directorului festivalului, Vali Pascalini. Dar cea mai bună energie şi-a luat-o de la malul mării, căci pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, Lorelai a fost în excursie la Constanţa.

Copila fără mâini, care este o lecţie de viaţă pentru noi toţi, este pregătită şi din punct de vedere vestimentar. Ca şi până acum, ea va urca pe scenă într-o rochie de prinţesă.

m312-13-vedetete-foto-3-2-col-2.jpg

A câştigat festivalul naţional “Duelul minivedetelor”

 

“Într-adevăr, iubesc mult rochiţele de prinţesă. Am aproape un dulap întreg, multe dintre ele îmbrăcate doar o dată, însă numai şase au poveştile lor, fiind legate de evenimente importante care mi-au marcat viaţa. În general, rochiţele îmi sunt cumpărate, nu le fac pe comandă”, a declarat Lorelai pentru Click!

m412-13-vedetete-foto-4-2-col-2.jpg

Distracţie cu mezzosoprana Adina Sima

 

Copila are mari şanse să ajungă în finală şi să câştige premiul de 120.000 de euro, care ar ajuta-o să-şi schimbe viaţa.

“Mi-aş lua un apartament la parter sau la etajul 1 în Bucureşti, unde mi-aş dori să-mi adaptez mobila la înălţimea mea şi aş investi, evident, în cariera mea muzicală”, ne-a spus Lorelai atunci când am întrebat-o ce ar face cu banii.

m512-13-vedetete-foto-5-2-col-2.jpg

E susţinută şi de corul de copii “Anastasis”

 

Alberta Moşneguţu a venit pe lume fără mâini şi fără femururi. Abandonată în spital după naştere, fetiţa a avut norocul să fie salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal care i-a oferit nu doar dragoste, ci şi educaţie aleasă. 

Click! spune

Vineri, 11 mai, de la 20.30, la PRO TV, Lorelai va concura la “Românii au talent” alături de alţi 9 semifinalişti: dansatorii Alyssa Pistol și Tudor Ionescu, solista Crina Cristurean, acrobata Diana Boiachin, cântăreaţa Doinița Ioniță, Dr. Bubble și Milkshake, Florin Budnaru și Luca Rubino, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Ocru şi Ștefan Orheanu.

A cântat în deschiderea concertului Andei Adam

m613-vedetete-foto-6-2-col.jpg

Fericită că a reuşit să se pozeze cu Anda Adam

 

Un alt eveniment la care Lorelai a cucerit publicul a avut loc pe 1 mai, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte.

“Acolo am avut bucuria să cânt în deschiderea concertului doamnei Anda Adam”, a scris copila pe Facebook, încântată că a reuşit să-şi facă şi selfie cu celebra solistă. Şi la acel eveniment, Lorelai a fost asaltată de fani, care i-au promis că o vor vota în semifinala de mâine.

Şi copiii corului Anastasis, de la catedrala Eroilor din Târgovişte, în frunte cu preotul Lucian Mileşan, i-au făcut un filmuleţ de susţinere.

Loading...
 
 

Citește și

  • A venit în mijlocul scenei, şi-a scos unul câte unul balerinii roşii, s-a aşezat pe o pernă şi şi-a întins picioruşele scurte, de păpuşă, spre pianul din faţa ei. Ţine tălpile întinse ca balerinele şi apasă pe clape cu degetele răsfirate, ca şi când ar fi de la o mână. Sunetele dumnezeieşti îţi fac pielea de găină şi lacrimile îţi inundă ochii. Născută fără mâini, Lorelai Moşneguţu scrie, cântă la pian şi-şi trăieşte viaţa la fel ca un copil normal. De ce Doamne, i-ai dat atâta suferinţă unui copil?

  • lorelai modnegutu romanii au talent

    Lorelai Moșneguțu (14 ani) a realizat probabil cel mai emoționant moment din sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”. Fetița fără mâni, care poate cânta la pian cu picioarele și are o voce de înger, a impresionat o țară întreagă cu talentul său, în timp ce condiția sa fizică specială ne dă o adevărată lecție de viață.

  • lorelai mosnegutu

    A impresionat o țară întreagă când a apărut pe scena de la "Românii au talent" și a adus lacrimi în ochii juraților și telespectatorilor. Florin Călinescu a rămas înmărmurit de lecția de viață oferită de Lorelai (Alberta Moșneguțu), de puterea și de candoarea sa, iar Mihaela Rădulescu a hotărât să-i ofere o mare șansă și să o trimită direct în semifinalele show-ului.

  • florin calinescu

    O concurentă de la emisiunea „Românii au talent” a impresionat juriul și tot publicul din sală până la lacrimi! Cu toții au fost înmărmuriți atunci când a intrat pe scenă și a făcut ceva ce nimeni nu s-ar fi așteptat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1