Aşa îşi menţine Adina de la Heaven silueta! Are în frigider meniul pentru toată săptămâna

11_2.-3col-.jpg

«Se poate spune că de 20 de ani sunt la o dietă continuă»
Citeste tot despre: 

De mai bine de 20 de ani, Adina de la Heaven are un regim alimentar demn de luat ca exemplu. Nu se atinge de grăsimi, prăjeli şi pâine, cu dulciuri se răsfaţă foarte rar, în schimb caută să mănânce foarte sănătos. Mai nou, a început o dietă strictă, în care toate mesele îi sunt gândite de nutriţionişti, preparate şi livrate acasă.

„În urmă cu 20 de ani, aveam 20 de kilograme în plus, luate în urma unei probleme de sănătate. Am suferit de reumatism şi luam un medicament care reţinea apa în corp. De atunci, se poate spune că sunt la o dietă continuă. Am renunţat la grăsimi, prăjeli şi pâine, nu sar peste mese, mănânc foarte sănătos, iar cina încerc să nu o iau mai târziu de ora 19.30. În plus, fac sport de 4-5 ori pe săptămână şi de două ori pe săptămână şedinţe de masaj. Primăvara alerg o dată la 2 zile câte 10 kilometri pe stadion, iar acasă fac exerciţii fizice, am tot ce-mi trebuie pentru ele”, mărturiseşte Adina Postelnicu (40 de ani), solistă în trupa Heaven. A reuşit inclusiv pe dansatoarele ei să le influenţeze să mănânce sănătos, să evite dulciurile de la benzinării în drumurile lungi prin ţară, în turnee, iar ele îi cer mereu sfatul.

11_2.-2col-.jpg

Acestea sunt mesele ei dintr-o zi întreagă

Cu acest stil alimentar, artista arată bine, nu are probleme cu kilogramele în plus. Dar, pentru că e interesată să mănânce cât mai corect şi sănătos, pentru că vrea să se menţină, a început o nouă dietă care se potriveşte foarte mult cu nevoile ei. Dieta constă în porţii de mâncare gândite de nutriţionişti pentru 7 zile, cu alimente de regim, pentru slăbire, din preparate care au la bază ingrediente naturale, fără aditivi, conservanţi şi alimente procesate.

“Meniul Smart Diet Experience e compus din supe creme, paste, tocăniţe, lasagna, biscuiţi, granola cu fructe exotice şi multe altele. Sunt porţii fixe pentru mic dejun, prânz, cină şi gustări care să acopere întreaga zi. Fiecare meniu zilnic este compus din trei mese principale şi o gustare, special gândite de nutriţionişti. Îmi comand online pachetul cu mâncare pentru toată săptămâna şi mi-am luat de-o grijă. Alimentele vin în recipiente vidate, sigilate ermetic, pentru a nu pătrunde aerul şi umiditatea, astfel că mâncărurile se păstrează proaspete, la rece”, explică Adina, în timp ce îşi aranjează în frigider recipientele primite.

Pentru a avea efect această dietă, nutriţioniştii au informat-o că trebuie să respecte nişte reguli: mesele se mănâncă la aceleaşi ore, nu se consumă alcool şi nu se mănâncă nimic în plus faţă de produsele din pachet. 

Chiar dacă are mâncarea gătită în frigider, Adina nu a scăpat în totalitate de gătit. Iubitul ei, Glance, nu a trecut şi el la acest regim, astfel că lui îi face în continuare mâncărurile obişnuite. “Îi plac foarte mult pastele cu carne de pui sau de vită şi orezul arăbesc. El niciodată nu mănâncă două zile la rând aceeaşi mâncare. Dar îmi place să gătesc şi mă pricep. Nu am văzut moldoveancă care să nu ştie să gătească”, râde Adina.

Îi găteşte iubitului orez arăbesc

Pentru că lui Glance îi place mult orezul arăbesc, Adina a învăţat reţeta şi îi face acest preparat cel puţin o dată pe săptămână. „Prăjesc jumătate de kilogram de orez, împreună cu o ceapă şi 3-4 cartofi. Le călesc uşor, după care torn orezul, care trebuie neapărat să fie basmatic, aproximativ jumătate de kilogram. Apoi adaug trei căni de apă, pun sare, mirodenii specific arăbeşti, acopăr cu capac şi peste capac pun un prosop, îl înăbuş pentru 10 minute. Cu totul este gata în 20 minute şi iese senzaţional. Se poate servi cu piept de pui şi salată”, ne spune Adina. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1