Aşa făceau divele plajă în Epoca de Aur!

Azi, chiloţi tanga, ieri, budigăi! Aşa a evoluat moda la plajă, iar Click! îţi arată fotografii de arhivă, realizate pe Litoral, cu cele mai cunoscute artiste de la noi. Angela Similea, Tora Vasilescu, Marina Voica, Stela Popescu şi Silvia Dumitrescu arătau spectaculos în costum de baie.

22-23-vedete-angela-simileadsad.gif

Angela Similea – 1975: Frumoasa solistă avea 29 de ani aici şi era deja căsătorită cu olandezul Jan David Hilgen

Pare de necrezut, dar şi divele din Epoca de Aur au pozat în bikini! Fie pentru revistele vremii, fie pentru albumele personale. Cert este că toate s-au pliat pe moda din acea perioadă, conservatoare şi decentă, aşa că n-o să găseşti vreo imagine de dinainte de ’89 cu artiste fără sutien la plajă sau cu costume de baie minuscule. Se purtau costumele de baie întregi, iar cele din două piese aveau chilot generos, care acoperea bine fesele şi buricul, şi sutien ţeapăn, pentru o susţinere cât mai sigură a bustului. Iat-o pe Angela Similea (70 ani) într-o fotografie de neuitat, în costum de baie, pe Litoralul românesc. Pare incredibil, dar poza este realizată în anii comunismului. Nici solista Marina Voica (79 ani) nu s-a lăsat mai prejos.

Cântăreaţa a fost fotografiată pe plajă, în costum de baie, în timp ce făcea tumbe pe nisip. Stela Popescu (80 ani) a optat pentru un costum întreg la filmările peliculei ”Nea Mărin miliardar” (1979), iar slipii purtaţi de Tora Vasilescu (65 ani) aduceau mai degrabă a pantaloni scurţi. De remarcat ce trup superb avea frumoasa actriţă. Un pic mai îndrăzneaţă, aşa cum a fost toată viaţa, o remarcăm pe Silvia Dumitrescu (56 de ani). În anul 1986, pe când avea 29 de ani, solista s-a fotografiat pe Litoral într-un costum de baie întreg, dar destul de decoltat. Din imagine nu lipseşte maimuţa, pe care fotograful vremii o căra pe plajă, pentru ca turiştii să aibă o amintire inedită.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1