Așa ceva nu s-a mai văzut! Scena inedită pe care a jucat Dana Rogoz

dana_rogoz.jpg

dana rogoz
Dana Rogoz este foarte ocupată
Foto: arhivă personală

Dana Rogoz (30 de ani) este o femeie ocupată. Se ocupă cu succes atât de viața personală, cât și de cea profesională. Este mereu alături de Vlad, fiul său de doi ani, cu care își petrece cât de mult timp poate și cu care face lucruri normale, cum ar fi mersul la dentist sau vopsitul ouălor de Paște, dar se ocupă și de carieră: este actriță, bloggeriță de succes, dar și femeie de afaceri.

Cu ocazia Nopții Muzeelor, evenimentul care are loc an de an în toată țara, când lăcașurile de cultură își deschid porțile pentru a oferi accesul gratuit iubitorilor de artă și cunoaștere, Dana Rogoz s-a văzut pusă în fața unei scene inedite pe care a urcat pentru a-și interpreta rolul din piesa "Jurnalul lui Adam și al Evei", Cimitirul Bellu, una dintre principalele atracții ale Nopții muzeelor.

"În noaptea aceasta, în cimitirul Bellu, am jucat în fața unui public de peste 2000 de spectatori. Mulțumim tuturor celor care au venit să vadă "Jurnalul lui Adam și al Evei". A fost neașteptat de frumos", a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

dana_rogoz_cimitir.jpg

dana rogoz
Dana Rogoz a jucat în Cimitirul Bellu în fața a 2000 de oameni
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

 • vlad dana rogoz

  În urmă cu doi ani și două luni, viața Danei Rogoz se schimba pentru totdeauna, deodată cu venirea pe lumea a odorului său, Vlad. Pentru că Dana este o mămică responsabilă și îl iubește pe fiul său ca pe ochii din cap, actrița a ținut să-l ducă pe acesta la dentist încă din primii ani de viață.

 • dana rogoz

  Dana Rogoz este o femeie împlinită pe toate planurile. Arte un copil simpatic și sănătos, un soț care o iubește și o carieră înfloritoare. Este un adevărat model pentru fetele care îi urmăresc blogul în care documentează ținute dintre cele mai moderne, dar și povești din viața ei de zi cu zi.

 • De 4 ani încoace, cel mai recent de Paşte, actriţa Dana Rogoz (30 de ani) şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir (49 de ani), îşi fac vacanţele la liber, cu rulota, după propriul scenariu.

 • dana rogoz

  Dana Rogoz (30 de ani) a fost “actriță” într-un film de dragoste cu totul special. Vineri seară (26 februarie), după ce a terminat de jucat în piesa “Jurnalul lui Adam și al Evei”, Dana a fost complice la un moment emoționant și plin de însemnătate pentru doi tineri.

 • Dana Rogoz concediu postnatal teatru

  Noul an o prinde pe Dana Rogoz (29 de ani) relaxată şi gata să o ia de la capăt cu noi proiecte. Fosta „Abramburica” a plecat anul trecut într-un concediu cu familia tocmai în insulele Azore şi acum se întoarce cu forţe noi, pusă pe treabă

 • dana rogoz marian ralea abracadabra

  În acest weekend, Dana Rogoz va avea emoţii mari. Actriţa va urca pe scenă în faţa publicului alături de mentorul ei. Abramburica va avea prima piesă de teatru în care va juca cu Marian Râlea, "Magicianul" din emisiunea pentru copii "Abracadabra".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1