Așa arătau fiul Andreei Esca și fiica lui Virgil Ianțu când erau mici. Uite-i acum!

esca_iantu.jpg

copii andreea esca virgil iantu
Aris și Jasmina, când erau mici
foto: arhivă personală

Veseli, cu priză la public și profesioniști până-n vârful unghiilor, Andreea Esca (43 de ani) și Virgil Ianțu (45 de ani) se pot lăuda și cu o viață de familie model. De altfel, cei doi nu ratează niciun moment să-și mărturisească mândria de a fi părinte pe rețelele de socializare.

Inspirată de o postare a lui Virgil Ianțu, prin care fostul realizator al emisiunii ”Copiii spun lucruri trăsnite” îi ura la mulți anii fiicei sale de 11 ani, Andreea Esca le-a arătat fanilor ei de pe Facebook două imagini în care apărea chiar Jasmina, alături de fiul știristei de la PRO Tv, Aris (13 ani).

 În prima imagine, realizată cu mulți ani în urmă, Aris și Jasmina apar într-o postază foarte simpatică, fiul Andreei Esca țânând-o protector pe după umeri pe fiica lui Ianțu. cei doi au încercat să refacă imaginea recent, iar rezultatul este cel puțin la fel de simpatic.

esca_iantu_2.jpg

copii andreea esca virgil iantu
Aris și Jasmina, acum
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • andreea esca stirile pro tv

  Vedeta incontestabilă a postului de televiziune PRO Tv pare să se gândească serios la o schimbare d emacaz în 2016. Mai multe semne arată că Andreea Esca își pregătește plecarea de la PRO Tv, televiziunea la care prezintă știrile din prima zi de emisie, 1 Decembrie 1995.

 • andreea esca

  Andreea Esca (43 de ani) și-a sărbătorit mama marți, 7 iunie, într-un mod inedit. Știrista a postat o imagine alb-negru, cu mama ei în costum de baie, pozând artistic pe o motocicletă. ”Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

 • virgil iantu masterchef

  Discret cu viața personală, zgârcit cu aparițiile în public alături de iubita sa, Virgil Ianțu (44 de ani) face un gest surprinzător și se alătură unui proiect online pentru femeile care suferă de cancer la sân. ”Cu toții suntem afectați și cu toții trebuie să ne implicăm. Problema unei femei este și problema bărbatului de lângă ea”, a declarat artistul pentru revista Viva.

 • Virgil Iantu, Ghinionistul, rol, transformare, prezentator TV, Castiga Romania

  Virgil Ianțu arată perfect la 44 de ani. Înalt, suplu, grizonant, artistul nu are nevoie de cântar pentru a afla că are greutatea ideală pentru vârsta sa. Dar ce nu face un tată când fiica sa are chef de joacă? Se urcă și pe cântar!

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • familie cina poti manca orice

  Printre atâtea reclame greu de crezut la diete-minune care te ajută să slăbești multe kilograme într-un timp-record, pare că a ieșit la iveală adevărata dietă-minune. Povestea incredibilă a unei tinere care a topit fără cine știe ce efort 60 de kilograme face ravagii pe Internet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1