Aşa arată «surorile» Anghel, după ce au scăpat de 65 de kg!

14-4.jpg

2018. Luminiţa şi Monica Anghel au acum o talie ca trasă prin inel

Mai rar prietenie ca a lor, în show-biz! Celebrele soliste Luminiţa şi Monica Anghel au multe în comun, inclusiv numele de familie. De-a lungul vremii, căci le leagă o amiciţie veche, de peste 25 de ani, ele s-au sprijinit în momentele grele. Mai mult, ele au slăbit cam în aceeaşi perioadă, reuşind să arate acum ca în anii de debut.

Deunăzi, Luminiţa Anghel (49 de ani) şi Monica Anghel (47 de ani) şi-au postat o poză pe contul de Facebook, cu noile siluete, fanii lăudându-se pentru ambiţia de a reveni la greutatea din anii studenţiei. Dar ambele au avut de tras cu dietele, căci nu-i lucru uşor să slăbeşti atât de mult, în câteva luni.

14-1-2.jpg

2015. Ele pierduseră lupta cu kilogramele

Monica a recunoscut că a reuşit să scape de 25 de kilograme, după operaţia de hernie de disc suferită la sfârşitul anului trecut: “Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificilă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece.  Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi. Am slăbit 25 de kilograme de la 1 octombrie. Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10-11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mănânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a spus Monica, la Antena Stars.

14-2.jpg

Adesea vin împreună la emisiunile tv

Dar şi buna ei prietenă, Luminiţa, arată ca trasă prin inel, după ce a scăpat de 40 de kilograme: ”Nu a fost o reţetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcţionat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puţin. După modelul celor care şi-au făcut intervenţia cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc aşa pentru că aşa îmi doresc. Puţin, dar orice, cu măsură şi nu mănânc seara după ora 18, nu beau deloc, noi nu avem în casă sucuri acidulate, nimeni nu consumă. Acum am 58 de kilograme, faţă de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. De o săptămână şi un pic m-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la şcoală şi mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, a dezvăluit Luminiţa la “Agenţia VIP”.

14-3.jpg

Sunt şi colege de scenă la Teatrul ”C. Tănase”
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1