Așa arată Oana Radu în pantaloni scurți după ce a slăbit 35 de kg

oana_radu_bravo.jpg

oana radu slabit bravo, ai stil
Oana Radu, la "Bravo, ai stil"
Foto: captura video Kanal D

Oana Radu s-a obișnuit să ducă o luptă continuă cu kilogramele în plus. A mai slăbit o dată cu ani în urmă și continuă să o facă și acum. De data aceasta a dat jos 35 de kg, în doar trei luni și se simte din nou bine în pielea ei. Cântăreața este concurentă la emisiunea "Bravo, ai stil. Celebrities", de la Kanal d, unde își etalează ținutele în fața juraților.

După un an 2019, extrem de greu, care s-a încheiat cu decesul iubitului ei, Oana Radu, are din nou motive să zâmbească. S-a logodit cu antrenorul ei de fitness, bărbatul care a ajutat-o din nou să slăbească și care o motivează să se reinventeze, pentru a a ajunge la silueta mult dorită. 

Oana Radu este și concurentă a emisiunii "Bravo ai Stil! Celebrities" de la Kanal D și se află pe un plan ascendent atât în viața personală, cât și în cea profesională. Viața cântăreței a trecut printr-o mare cumpănă după ce iubitul ei a murit, fiind incendiat în scara blocului de un vecin cu probleme psihice. Apoi, pentru că nu a mai putut să cânte, s-a confruntat cu probleme financiare, iar pe fondul necazurilor au apărut și kilogramele în plus, cu care artista s-a tot luptat de-a lungul timpului.

oana_radu_bravo_ai_stil.jpg

oana radu bravo, ai stil
Oana Radu, din ce în ce mai îndrăzneață la Bravo, ai stil
Foto: captura video Kanal D

Motivată de noua provocare, proiectul tv în care a fost cooptată, Oana Radu, demonstrează pe zi ce trece că este dispusă să slăbească.

"Am slăbit de două ori. Pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme”, povestea Oana Radu. Recent, ea a apărut la emisiunea de la Kanal D în pantaloni scurți, semn că este mândră de silueta la care a ajuns în timp record. 

Oana Radu a fost îndrăgostită de antrenorul ei cu ani în urmă

Povestea Oanei Radu și a antrenorului ei a început cu ani în urmă. Artista explica faptul că el i-a fost mereu un sprijin, ceea ce a făcut ca cei doi să se apropie. “La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Nu voiam să intru în altă relaţie, chiar mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul", mărturisea Oana Radu la începutul acestei luni. Iată, că nu a trecut mult timp de atunci și artista arată că relația ei cu antrenorul de fitness este cât se poate de serioasă.
“Știu că nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit din cauza personalității mele perfecționiste, dar apreciez că încerci mereu. Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, abia aștept să te răsfăț”, i-a scris și antrenorul artistei.


 

Loading...

Citește și

  • Oana Radu a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, trecând printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa din punct de vedere sentimental și moral, după ce iubitul ei a fost incendiat de către un vecin cu cocktail Molotov, murind în urma tragicului incident.

  • oana radu catalin dobrescu

    Oana Radu simte din nou fiorii dragostei, deși au trecut doar câteva luni de la moartea iubitului ei Alin. Cântăreața a anunțat pe rețelele sociale că s-a logodit cu antrenorul ei de fitness, bărbatul cu care a început o relație amoroasă pentru care a primit doar comentarii negative. La aproape 6 luni de la moartea iubitului ei, solista a dezvăluit că a primit inelul de la bărbatul care o face fericită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1