Așa arată o seară rusească, special pentru români

tania_popa_seara_ruseasca.jpg

tania popa actrita teatrul elisabeta
Tania Popa (42 de ani) este actriță a Teatrului Național București, dar colaborează și cu multe teatre independente
foto: Teatrul Elisabeta

Bucureștenii caută mereu noi variante de a petrece timpul liber în weekend. Nu doar cluburile sunt pe lista priorităților, ci și spectacolele tematice, cum este și seara rusească organizată de Teatrul Elisabeta. Protagonista, actrița Tania Popa (42 de ani), face un show de excepție.

Un fragment din spectacolul oferit de Tania Popa

Născută în 1973 în localitatea Căușeni din Republica Moldova, Tania Popa își pune în valoare de fiecare dată când are ocazia accentul rusesc. Spectacolul muzical al cărei protagonistă este, intitulat „Russian Night”, include, în acorduri de balalaika și acordeon, câteva dintre cele mai îndrăgite melodii rusești.

Actriță a Teatrului Național București, Tania Popa are mai multe colaborări cu spectacole de teatru independente, așa cum este și „Boeing Boeing”, spectacol care a adunat peste 27.000 de spectatori în 3 ani și care poate fi urmărit tot pe scena Teatrului Elisabeta.

Pe scenă, artista schimbă mai multe ținute tradiționale

tania_popa_teatrul_elisabeta.jpg

tania popa actrita teatrul elisabeta
Actrița interpretează mai multe melodii rusești în spectacolul intitulat „Russian Night”
foto: Teatrul Elisabeta

 

Spectacolul Taniei Popa de la Teatrul Elisabeta va fi „acompania” cu un meniu rusesc special creat de artistă. Salata Vinegret este făcută după rețeta sa, dovadă fiind și videoclipul de mai jos. Din oferta de bucate nu vor lipsi puiul Stroganoff cu cartofi copți și clătitele rusești cu dulceață de afine.

Tania Popa nu doar cântă, ci și gătește rusește

Loading...

Citește și

 • Cânta, dansează, joacă pe scenă teatrelor, în filme şi seriale, însă puţini ştiu că vin din Basarabia.

 • Cântă, dansează, joacă pe scenă teatrelor, în filme şi seriale, însă puţini ştiu că vin din Basarabia.

 • Biletele pentru Festivalul Naţional de Teatru s-au pus în vânzare pe site-ul mystage.ro şi la casele de bilete ale teatrelor partenere (Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul „Nottara”, Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Teatrul Foarte Mic)

 • Anca Turcasiu Toc Toc teatru

  Atrasă din adolescență de actorie, Anca Țurcașiu (45 de ani) își hrănește în continuare această pasiune. Poate fi văzută pe scena unui teatru independent, într-un spectacol de comedie, alături de alți actori cunoscuți. Iar rolul de femeie maniacă i se potrivește de minune Ancăi, dacă „traducem” aplauzele pe care le primește după fiecare scenă.

 • bebe cotimanis carmen tanase

  Cine-ar fi crezut că pot colabora atât de armonios? Ceea ce au pus la cale Bebe Cotimanis, Carmen Tănase și Mirela Stoian îi va face pe toți să râdă în hohote. Piesa de teatru ”Las' că știm noi!”, în regia lui Puiu Şerban, îi va distra la culme pe cei care vor veni să o vadă.

 • anca sigartau dependenta bicicleta vara

  Acum zece zile, actrița Anca Sigartău (48 de ani) își anunța public demisia din funcția de director al Teatrului Municipal Bacovia. Decizia ei de atunci, deși ar fi putut să bucure câțiva băcăuani care contestau felul în care artista s-a implicat în organizarea primei ediții a festivalului „Theaterstock”, a stârnit și un val de simpatie.