Așa arată noua familie a lui Catrinel Sandu! Cum l-au așteptat pe Moș Nicolae

catrinel-sandu-relatie-steve.png

Catrinel Sandu și Steve consideră că sunt „suflete pereche”
Foto: Arhivă personală

Fericire mare în familia lui Catrinel Sandu. Vedeta se pregătește de Sărbători cu toţi membrii familiei reuniţi în formulă completă, în noua casă din Sarasota. Părinții lui Catrinel și viitorul lor ginere, Steve, s-au ocupat de brăduț, iar copiii abia îl așteaptă pe Moș Crăciun.

A trecut aproape un an de când Catrinel Sandu (42 de ani) anunța pe pagina ei de Facebook că divorțează de fostul tenismen Gabriel Trifu (43 de ani), după un mariaj de 11 ani. Ea a traversat o perioadă dificilă, timp în care părinții i-au fost alături, însă la câteva luni de la pronunțarea divorțului, Catrinel a avut parte și de soare pe strada ei. În viața ei a apărut medicul stomatolog Steve Schroeter (46 de ani), care nu doar că a făcut-o să zâmbească din nou, ci a asigurat-o că va avea parte de o viață fericită alături de el.

catrinel-sandu-iubit-parinti-copii-sua-craciun_1.jpg

catrinel sandu familie
Părinții lui Catrinel, fiicele ei, iubitul și copiii acestuia
foto: arhivă personală

Catrinel Sandu, mamă pentru două fete şi doi băieţi

Lucrurile s-au desfășurat rapid, s-au mutat împreună, s-au logodit și se ocupă de cei patru copii ai lor. Catrinel are două fetițe superbe, Lara (5 ani) și Sara (9 ani), iar Steve are doi băieți din prima căsnicie. Iată că Sărbătorile din acest an vor fi magnifice pentru fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, iar 2019 o va prinde cu familia în formulă completă. Catrinel și iubitul, alături de copii și de bunicii din România. Mia și Nelu Sandu au ajuns de câteva zile în America și sunt în toiul pregătirilor.

catrinel-sandu-iubit-parinti-copii-sua-craciun_2.jpg

catrinel sandu familie
Așa l-au așteptat pe Moș Nicolae, în SUA
foto: arhivă personală

Catrinel şi Steve se iubesc ca doi adolescenţi

„Așteptam cu mare drag această revedere, sunt foarte emoționată. Vom împodobi bradul, iar eu voi fi responsabilă cu bucătăria. L-am așteptat pe Moș Nicolae cu toții, vom asculta colinde, chiar este o atmosferă deosebită. Cât despre Catrinel și Steve, sunt ca doi adolescenți îndrăgostiți. Catrinel nu a fost niciodată atât de fericită și mă bucur mult pentru că are lângă ea un om atât de bun și de frumos la suflet, ca Steve”, a spus, pentru Click!, mama Mia, așa cum e alintată mama lui Catrinel Sandu.

tata-catrinel-sandu-iubit-craciun-sua-brad.jpg

catrinel sandu familie
Tatăl lui Catrinel și ginerele au cărat bradul uriaș
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Catrinel Sandu (41 de ani) şi-a refăcut viaţa, după durerosul divorţ de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu. Şi, deşi se temea de o nouă căsătorie, iată că ea a acceptat totuşi inelul de logodnă cu diamante, de la noul iubit, alături de care locuieşte în America.

  • Ultimii doi ani din viaţa lui Catrinel Sandu au fost cumpliţi, însă acum totul s-a întors în favoarea ei. Frumoasa blondină iubeşte din nou, s-a mutat din casa conjugală din Florida şi a reuşit şi în plan profesional.

  • Catrinel Sandu și noul iubit

    Catrinel Sandu (40 de ani) a trecut peste un divorț dureros, de fostul jucător de tenis Gabi Trifu, însă acum zâmbește din nou, căci are un alt iubit, pe care l-a cunoscut în America, unde ea locuiește de peste zece ani. Zilele acestea, bărbatul, căruia Catrinel nu vrea să-i dezvăluie identitatea, o va vizita în România.

  • A luat o decizie radicală după ce soţul s-a mutat cu amanta. Catrinel Sandu va pleca din superba vilă din Florida, în care a locuit timp de zece ani, ca o familie fericită, alături de Gabi Trifu şi de fiicele lor, Lara şi Sara. ”Acolo a avut cele mai frumoase amintiri, care s-au transformat în coşmar după despărţirea de Gabi”, ne-a spus o prietenă de-a ei.