Așa arăta Andreea Esca pe vrema când Tudor Chirilă era îndrăgostit nebunește de ea

andreea-esca-1.jpg

andreea esca
Așa arăta Andreea Esca pe vremea când era elevă în clasa a IX-a la Liceul Lazăr
foto: arhivă personală

Tudor Chirilă a povestit în direct, în timpul emisiunii ”La Radio cu Andreea Esca”, cum s-a îndrăgostit de cea mai cunoscută știristă de la noi, pe vremea când el era în clasa a 7-a, iar ea era în primul an de liceu. Din păcate, n-a fost o dragoste împărtășită, pentru că Andreea era cuplată pe vremea aceea cu un băiat mai mare.

Tudor Chirilă și-a amintit cu mult umor de tabăra în care s-a îndrăgostit de Andreea Esca. „Era o tabără de schi, nu știu ce se întâmpla, și Andreea Esca era foarte frumoasă. Era clasa a IX-a la liceul Lazăr și eu știam chestia asta. Și m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună, vi-l spune. Dacă nu, eu o să îi fac această concesie astăzi și n-am să spun eu numele lui.”

tudor-chirila-1.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă și Andreea Esca la Europa FM
foto: arhivă personală

 

Emoționată de declarațiile din emisiune, Andreea Esca a căutat imagini din tabăra cu pricina și le-a făcut publice. „Cred că era o tabără la Plaiul Foii cea despre care vorbește Tudor și e adevărat că mi-a mai povestit despre această întâmplare în culisele unui eveniment, înainte să intrăm pe scenă, acum mulți ani. Am fost însă convinsă că mă confundase și i-am tot repetat asta de-a lungul vremii, până când, anul acesta, la lansarea grilei de toamnă a PRO TV-ului, mi-a adus niște argumente convingătoare. Mă bucur însă că am lămurit această întâmplare din adolescența noastră glorioasă și am înțeles în sfârșit de ce îmi spunea Tudor mereu, în glumă, că nu vine la emisiunile mele, ca să văd și eu cum e să fii refuzat. Altfel, desigur, cred că o mărturisire de acest gen venită din partea lui, după aproape 30 de ani, nu poate decât să mă flateze”, a declarat Andreea pentru A List Magazine.

Loading...

Citește și

  • tudor chirila

    Tudor Chirilă (43 de ani) este foarte discret în legătură cu viața lui personală și nici măcar o jurnalistă experimentată precum Andreea Esca n-a reușit să scoată de la el prea multe informații despre iubită sau despre cei doi băieți ai lui. Prima iubită a artistului însă a fost mai vorbăreață pentru emisiunea ”La radio”, de la Europa FM.

  • E o plăcere să-i priveşti şi să-i asculţi la „Vocea României”, show difuzat în fiecare vineri, de la 20.30, la PRO TV. Tudor Chirilă şi Adrian Despot fac senzaţie la masa juriului şi n-ai cum să nu te întrebi cine or fi norocoasele care îi aşteaptă acasă. Click! îţi arată ce familii superbe au cei doi rockeri rebeli.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1