Aşa a ajuns Jorge sexy în trei luni. Dieta cu care cântareţul şi-a transformat colăceii în «pătrăţele» FOTO EXCLUSIV

Şi bărbaţii din showbiz îşi pregătesc corpul de plajă, nu doar divele! George Papagheorghe, alias Jorge (32 de ani), a tras cu patimă de fiare, căci până acum trei luni, un colăcel inestetic din jurul abdomenului nu-l lăsa să doarmă noaptea. În prezent, acesta e istorie, iar surplusul a fost transformat în şase pătrăţele încordate şi bine lucrate.

Totul a început în luna februarie, când Jorge şi-a angajat antrenor de fitness personal, pe Aram Paronian. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi schimbe regimul alimentar: a renunţat la dulciuri, a stabilit trei mese pe zi, cu două mici gustări între ele şi a mers la sală cu sfinţenie, pentru patru şedinţe săptămânale de antrenament.

La finalul unei ore de antrenament, solistul simţea cum îi iau foc muşchii, însă rezultatele se vedeau de la o săptămână, la alta. Şi alimentaţia a avut însă un rol important, iar Click! îţi prezintă regimul secret al artistului: trei mese pe zi şi două gustări, însă atunci când pierdea nopţile la filmări, el avea voie să mănânce şi după cină un pic de humus cu legume verzi (ardei, ţelină, castraveţi).

Jorge şi-a arătat recent abdomenul, pe care poţi juca şah, în cel mai nou număr al revistei “Men’s Health”.

1_col_coperta.jpg

Jorge, pe coperta revistei "Men's Health"

Iată dieta care l-a făcut sexy!

  • Mic dejun: ompletă din şase albuşuri şi un gălbenuş, brânză slabă şi legume
  • Gustare: un grepfruit, măr, mango sau ananas
  • Prânz: Carne, gătită cât mai simplu, cu fasole, mazăre, linte şi o salată
  • Gustare: nuci, migdale sau humus cu legume crude
  • Cină: carne slabă (peşte) cu legume

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1