The Artist Awards 2019. Tot ce trebuie să știi despre show-ul de la Craiova

irina-rimes1.jpg

irina rimes
Irina Rimes va începe un turneu național după ce va participa la The Artist Awards 2019

Pe 11 și 12 octombrie, la Craiova, în Piața Mihai Viteazul, va avea loc prima ediție The Artist Awards! După sute de ore petrecute în studio, pe scenă sau la filmări, artiștii și creatorii de conținut din România sunt premiați pentru rezultatele lor.

Pe 11 octombrie vor fi sărbătoriți cei mai talentați influenceri din țară, iar pe 12 octombrie, artiștilor le vor fi acordate premiile pentru categoriile The Artist, The Artist on TV, Best Female, Best Male, Best Song, Best Pop Rock, Best Dance, Best Video, Best DJ Act, Best Production Artist, Best Collaboration. Pe 11 octombrie, fanii se vor putea întâlni la Craiova cu influencerii lor preferați: BRomania, Selly, 5Gang, Irina Deaconescu, NaddHu, Skivo, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Frații Munteanu. Pentru categoriile Best Artist si Best Trap Artist, fanii iși pot vota artiștii preferați pe site-ul http://theartistawards.com.

Programul complet al show-ului The Artist Awards

Pe scena din Piața Mihai Viteazu vor urca artiști cu show-uri special create pentru The Artist Awards precum Antonia, Delia, INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Shift, Dirty Nano, Blacklist, Spike, Cristi Minculescu & Valter & Boro, Alina Eremia, AMI, Ana Baniciu, Florian Rus, Killa Fonic, Gran Error, Irina Rimes, DJ Project, Pax, Raluka, Mark Stam, Pacha Man, Minelli, Sickotoy, Roxen, Sonja, Spania99, Tostogan’s, Vanotek (cu Myata și Lori), Vescan și mulți alții. Pe 12 octombrie, evenimentul va fi incheiat cu un concert susținut de B.U.G. Mafia!


Producția evenimentului va fi impresionantă: unul dintre cele mai mari ecrane led din România - 400mp2, momente pirotehnice și multe alte surprize care vor umple Piața Mihai Viteazul din Craiova de energie, vibrație și lumină.The Artist Awards este organizat de Big Ideas, cu sprijinul Global Records, în parteneriat cu Kiss FM, LIDL și Opera Română Craiova. Accesul la eveniment este gratuit.

Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards!

DJ-ul turc Burak Yeter închide prima seară la The Artist Awards, cea a creatorilor de conținut, pe 11 octombrie, cu un set incendiar. Publicul va avea ocazia să audă live piesa „Tuesday”, care are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost în heavy rotation la radiourile din toată lumea.

burak_yeter_3.jpg

burak yeter
DJ-ul turc Burak Yeter închide prima seară la The Artist Awards

Burak Yeter este un producător muzical, DJ și remixer extrem de talentat și apreciat la nivel internațional. În copilărie a studiat pianul și chitara. Și-a început cariera muzicală la 22 de ani, când a câștigat un concurs de DJ și a concertat la MTV Dance Floor Chart Party în Malta. De atunci, este o prezență constantă în lumea muzicală. A deschis școli de DJ în Amsterdam, Istanbul și Los Angeles, unde lucrează în studiourile sale pentru proiecte viitoare. Pe 11 octombrie, Burak Yeter va încânta publicul din Craiova cu o reprezentație plină de efervescență.

Irina Rimes începe turneul Cosmos şi cântă la The Artist Awards

Jurata de la "Vocea României" participă la The Artist Awards, după care, pe 28 octombrie, va pleca în turneul de promovare al albumului "Cosmos", cu care va ajunge la Galaţi, Constanţa, Iaşi, Arad, Bacău, Craiova, Braşov şi Timişoara. Irina ne-a acordat un interviu exclusiv, în care ne-a vorbit despre proiectele ei. 

Click!: În turneul Cosmos vei cânta doar piese de pe album sau ai pregătit şi alte surprize muzicale?

Irina Rimes: Concertul de turneu nu va fi unul standard, concertul va fi un fel de proiectare la o scară mai mare a Sufrageriei, un proiect pe care l-am început acum doi ani, când am lansat albumul «Despre el» şi care a avut mare succes. Sufrageria te bagă în starea în care sunt eu atunci când scriu. Asta vreau să se întâmple la concertul meu. Vreau să existe greşeli, vreau să nu fie nimic regizat, ca omul din faţa mea să se simtă liber şi aproape de noi, să simtă muzica necosmetizată. 

Ştii exact ce invitaţi speciali vei avea?

Nu ştiu deocamdată, e foarte greu să rupi alţi artişti din activitatea lor zilnică pentru a-i invita la un concert de turneu. Eu sunt deja foarte recunoscătoare că au venit la concertul - maraton şi că mi-au dăruit momente unice pentru sufletul meu, dar şi pentru publicul nostru. 

Spui adesea în melodii că ai vrea să evadezi, cum arată lumea ta ideală, în care să te simţi în largul tău?  

Un tărâm nou, izolat, în care să nu existe grija zilei de mâine şi să merg acolo cu persoana iubită, să locuim într-o căsuţă pe malul oceanului, fără nici o grijă. Asta o săptămână-două. Apoi m-aş întoarce la treabă în lumea reală, ca să nu-mi ies din minţi în liniştea aia.

Cel mai mare vis pe care îl ai acum?

Să fiu fericită fără să iubesc bolnav sau nebun pe cineva.

Citește și:

Delia a cheltuit 9.200 de dolari pe ținutele purtate de ziua ei! Ce cadouri amuzante a primit

Poftiţi în cârciumile vedetelor! Cât costă să mănânci şi să bei în localurile deţinute de Delia, Garcea sau Bodo

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Au tot ce le trebuie: voci inconfundabile, frumuseţe şi talent, dar tot au intrat în rândul femeilor înşelate de iubiţi. Irina Rimes şi Nicole Cherry au transformat suferinţa în versuri, iar piesele lor de inimă albastră le-au făcut celebre. Melodia ”Nu ştii tu să fii bărbat” i-a adus Irinei 14 milioane de vizualizări, pe Internet, iar piesa ”Doctore” a lui Nicole a adunat peste 900.000, în doar câteva zile de la lansare.

  • Cântăreața Irina Rimes și-a făcut rapid intrarea în industra muzicii românești, scoțând pe piața autohtonă hit-uri după hit-uri. Aceasta a intrat la fel de repede și în inimile ascultătorilor ei, iar de acum aceștia o vor putea urmări și în cadrul unuia dintre cele mai îndrăgite concursuri muzicale: Vocea României. Irina și-a luat deja în serios rolul de antrenor al competiției și a vorbit despre modul în care dorește ea să-și pregătească echipa.