Arșinel, vizibil afectat de problemele soției: „Ne-am obişnuit cu gândul că avem de tras”

arsinel_nevasta.jpg

alexandru arsinel sotie bolnava operatie cap spital
Alexandru Arşinel şi soţia lui, Marilena
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Moartea Stelei Popescu şi boala soţiei sunt lucruri pe care Alexandru Arşinel oricât de mult ar vrea să treacă peste ele, nu reuşeşte sub niciun chip. Durerea marelui actor se vede cu ochiul liber. Invitat la Răi da Buni, Arșinel a părut vizibil slăbit și măcinat de ceea ce se întâmplă în jurul său.

De când partenera lui de scenă s-a stins, viața de la teatru a actorului este incompletă. În plus, de când doamna Marinela, soia lui Arșinel, nu îşi mai poate mişca picioarele, acesta poartă cu el în permanenţă o tristeţe care nu-i dă pace, simţind că nu poate face mai mult pentru fiinţa pe care o iubeşţte de 50 de ani.

"Până în august joc, pe 10 septembrie vom da drumul la a doua parte. Avem de pregătit un festival care intră în responsabilitatea noastră să îl realizăm, de anul acesta. Pregătim un turneu în Israel. În august voi merge la Sinaia să stau alături de soţia mea şi de doamna care are grijă de ea. Prezenţa mea îi face bine soţiei mele şi ne-am obişnuit cu gândul că avem de tras. Poate voi ajunge şi la Vatra Dornei, la nişte prieteni. La Sinaia am un vecin care îmi întreţine moralul, ori de câte ori cedez. Reacţionăm mai puţin în ultimul timp, am avut şi reacţii furioase... Medicii mi-au găsit nişte analize foarte bune", a spus Arșinel în cadrul emisiunii moderată de Mihai Morar. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Actorul Alexandru Arşinel a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar şi despre situaţia medicală a soţiei sale, care pare din ce în ce mai îngrijorătoare.

  • Alexandru Arşinel speră să scape de necazuri, mai ales de problemele de sănătate. Ieri, artistul care a suferit cinci operaţii la coloană, un transplant de rinichi, dar şi o intervenţie chirurgicală la inimă, a împlinit 79 de ani, prilej de a sărbători, în tihnă, alături de cei dragi.

  • alexandru arsinel spital universitar

    Alexandru Arşinel şi-a îngrijorat serios familia duminică dimineaţă după ce s-a plâns de dureri în zona pieptului. Actorul a fost devastat de pierderile pe care le-a suferit recent şi este clar că nu şi-a revenit nici acum în urma deceselor Stelei Popescu şi Cristinei Stamate. Turneul pe care l-a susţinut recent în Spania se pare că l-a solicitat destul de mult, aşa că a cerut să fie verificat de o echipă de specialişti de la Spitalul Universitar, unde a fost adus duminică.

  • Alexandru Arșinel a recunoscut că încă suferă după moartea Stelei Popescu și a vorbit despre perioada în care ea a devenit actriță la Teatrul de revistă „Constantin Tănase”. Actorul a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui, dar și despre cum resimte lipsa colegei de scenă.