Arşinel şi colegii, baie de mulţime în Israel

12-13-vedete-fb_img_1541317827892.jpg

Gabriel Dorobanţu, Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel
Citeste tot despre: 

Zilele trecute, actorii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” au plecat în Israel, la Tel Aviv, unde au avut de susţinut câteva spectacole. Alexandru Arşinel (79 de ani), cu Vasile Muraru, Valentina Fătu sau Gabriel Dorobanţu, dar şi colegi mai tineri, s-au întâlnit cu spectatorii din comunitatea de români, care au stat la rând pentru poze şi autografe.

„Reprezentaţiile au avut succes şi oamenii au venit bucuroşi la întâlnirea cu actorii. A fost prima oară când au fost fără Stela Popescu, regretata actriţă fiind evocată într-un discurs emoţionant. Vor urma evenimente de comemorare pentru Stela la Teatrul «Constantin Tănase», la un an de la moartea ei (n.r. care se va împlini pe 23 noiembrie)”, ne-au spus surse de la teatru.    

 

Loading...

Citește și

  • alexandru arsinel, drama, viata, suferea, femei, stela popescu

    Luna viitoare, pe 23 noiembrie, se împlineşte deja un an de când Stela Popescu s-a stins din viaţă, la 81 de ani, în urma unui atac cerebral vascular. Bunul ei prieten şi coleg de scenă, Alexandru Arşinel, este copleşit deja de nostalgie, de tristeţe, dar îşi adună toate puterile ca să se ocupe cum se cuvine de comemorare.

  • Îndrăgitul actor s-a întors în marea familie a “Farmaciei inimii”, la care făcea reclamă alături de prietena şi colega Stela Popescu. După moartea actriţei, pe 23 noiembrie 2017, Arşinel a dispărut din spoturile TV şi s-a dedicat proiectelor de la Teatrul “Constantin Tănase”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1