Arșinel nu scapă de «blestemul» bolnavilor care l-au acuzat că a «furat» lista de așteptare

18-19-vedete-4-arsinel.jpg

Alexandru Arşinel a fost surprins ieri de fotoreporterii Click! în timp ce-şi parca bolidul de 50.000 de euro în faţa vilei din Bucureşti
Foto: Blitz

A jucat vreme de 56 de ani în zeci de filme şi în mii de spectacole, dar nu a irosit banii, ci aproape tot ce a câştigat a investit în imobiliare. Alexandru Arşinel (77 de ani), directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, locuieşte în buricul Capitalei, într-o vilă semeaţă, situată, surpriză!, vizavi de Palatul Cotroceni.

Actorul de comedie Alexandru Arşinel a fost surprins ieri dimineaţă, în jurul orelor 9.00, la volanul bijuteriei lui pe patru roţi, Toyota Land Cruiser, în valoare de 50.000 de euro. A frânat în faţa Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, unde este director, dar n-a zăbovit la locul de muncă mai mult de o oră. Apoi, fotoreporterii Click! l-au surprins parcându-şi maşina în faţa unei vile superbe, situată peste drum de Palatul Cotroceni. A coborât cu greutate din maşină, semn că nu se simţea bine.

Contactat de reporterii Click!, actorul ne-a confirmat că are din nou probleme de sănătate. “Nu sunt bine, mă doare iar spatele, am o hernie de disc şi trebuie ca în următoarea perioadă să iau o hotărâre în ceea ce priveşte remedierea acestei situaţii”.

Actorul a suferit două operaţii în ultimii trei ani, una de transplant de rinchi, în urma căreia şi-a pus ţara în cap, căci mulţi l-au acuzat că n-ar fi respectat lista de aşteptare, şi o alta de hernie de disc. Cât priveşte casa în care a intrat, artistul a avut o replică acidă: “Da, este casa mea pentru care am muncit, nu am furat-o”.

Zoom
300.000 de euro. Vila din Cotroceni

 

Apropiaţii lui susţin că vila din Cotroceni are o suprafaţă de 225 de metri pătraţi, că ar fi cumpărat-o în 1996, şi că acum este evaluată la aproape 300.000 de euro. Dar artistul mai deţine şi două case de vacanţă. Una în staţiunea 2 Mai, din Constanţa, în valoare de aproximativ 120.000 de euro, care a intrat în 2014 de cinci ori în vizorul hoţilor, aceştia lăsându-l fără frigider, aspirator, boiler, aragaz, dar şi fără maşina de spălat.

Zoom
120.000 de euro Vila din Staţiunea 2 Mai

 

Păgubitul a declarat că nu avea gratii la casă şi că alarma nu a funcţionat pe motiv că uitase să-i pună bateriile. Însă de atunci e prevăzător: “Nu m-au mai călcat hoţii pentru că între timp m-am înscris şi eu la o firmă de pază, la o echipă care supraveghează mai multe locuinţe şi de atunci este totul în regulă”, ne-a mai spus ieri artistul.

Zoom
150.000 de euro. Vila din Sinaia

 

Iar dacă vara se relaxează la mare, iată că iarna este văzut adesea în superba lui vilă din Sinaia, în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Gurile rele susţin însă că terenul pe care se află cocheta căsuţă este afectat de multiplele izvoare subterane, care produc alunecări de teren, aşa că Arşinel n-a făcut o investiţie prea inspirată.

Din declaraţia de avere pe 2016, managerul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” are venituri anuale de 366.128 de lei, adică 82.108 euro. Prin urmare, Arşinel câştigă lunar suma de 30.510 de lei, adica peste 6.800 de euro în fiecare lună. Multe dintre câştigurile sale provin din drepturi de autor din activitatea de actor (inclusiv spoturi comerciale), din funcţia de director la Teatrul de Revistă, dar şi din indemnizaţia de venit de la Ministerul Culturii.

loading...
Loading...

Citește și

  • Alexandru Arşinel (76 de ani) vrea să „fure startul” şi să sărbătorească Nunta de Aur cu doi ani mai devreme. Actorul s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968, însă ei nu ţin cont de ziua nunţii, ci de ziua în care s-au cunoscut. De altfel, şi pe verighetele celor doi este trecută această dată.

  • Şi-au dedicat viaţa artei, iar acum, la pensie, culeg roadele. Alexandru Arşinel (77 de ani) şi Ion Caramitru (74 de ani) sunt, conform declaraţiilor de avere, pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi artişti din România.

  • Alexandru Arsinel sotie Marilena Arsinel

    Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie de la noi este, cu singuranţă, Alexandru Arşinel (76 de ani). Artistul are o viață impresionantă, nu degeaba a fost de trei ori subiect de roman. Click! îți prezintă cele mai interesante detalii din biografia artistului.

  • Actor şi manager al Teatrului Constantin Tănase, Alexandru Arşinel (76 de ani) îşi doreşte să nu se răsfrângă şi asupra lui publicitatea negativă de care are parte Gabriel Oprea, cel care l-a deteminat pe maestru să intre în UNPR.