Are patru copii şi mai vrea unul! Anca Serea este o mămică curajoasă!

anca_serea.jpg

anca serea copii familie numeroasa mamica curajoasa
Anca Serea nu exclude posibilitatea să rămână însărcinată în viitorul apropiat
foto: arhiva personală

Anca Serea îşi doreşte să devină din nou mămică. Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima Tv are patru copii şi ar vrea să-şi mărească din nou familia.

Frumoasa brunetă declară că a învățat să trăiască fără mulți bani și că, dacă se întâmplă să nu aibă niciun leu în buzunar două, trei zile, e fericită atâta vreme cât acasă copiii ei primesc tot ceea ce au nevoie. "Nu-mi doresc să merg în șapte vacanțe pe an”, a povestit Anca Serea, care și-a dat seama că alte lucruri sunt cele care o fac fericită cu adevărat. Tocmai pentru că simte că ea și Adrian Sînă nu petrec suficient timp alături de cei mici, frumoasa vedetă speră ca în câțiva ani să își permită un stil de viață mai relaxat, de care să se bucure alături de copiii lor.

anca-serea-si-copiii.jpg

anca serea copii familie numeroasa mamica curajoasa
Anca Serea şi Adrian Sînă, alături de cei patru copii
foto: arhiva personală

Asta pentru că Anca își dorește să devină din nou mămică. Dacă pentru unele femei gândul de a avea cinci copii poate părea înspăimântător, ştirista spune că a avut noroc de copii buni, fără probleme deosebite, așa că perspectiva de a deveni din nou mamă nu poate decât să o încânte.  "Când o vrea bunul Dumnezeu, că el e Sus și decide, se va întâmpla. Adi își dorește mult încă un copilaș și a cerut, bineînțeles, și acordul pruncilor mari. Acum, cât suntem tineri, batem fierul cât e cald”, a mai spus ea.

Anca Serea vine sâmbătă la Antena Stars să gătească alături de Nicolai Tand și Rocsana Marcu. 

 

Loading...

Citește și

  • Locuiesc în acelaşi cartier rezidenţial, de mai bine de cinci ani, aşa că vecinele Anca Serea (prima tv) şi solista Andreea Bănică au devenit şi cele mai bune prietene.

  • Dezvăluiri în premieră, emoţii şi lacrimi în această seară, în emisiunea Constantin 60’ de la Prima TV. Invitata lui Alexandru Constantin, Anca Serea, a rememorat cu ochii în lacrimi perioada din adolescenţă, când mama sa a plecat la muncă în străinătate, pentru ca ea şi Răzvan, fratele mai mare, să aibă un viitor mai bun.

  • anca serea prima tv

    O lume magică deschisă tuturor copiilor. Acesta este cadoul pe care Prima TV l-a făcut celor mici de 1 iunie, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1