Are doar 49 de kilograme, dar a reuşit să cuminţească «monstruleţii» lui Cabral

a112-13-vedeetet-3.jpg

Andreea și-a pus cu botul pe labe cei trei câini din rasa Cane Corso

Cabral (39 de ani) și soția lui, actrița Andreea Ibacka (31 de ani), sunt ocupați până peste cap cu Mayra, Maki și Tiara, cei trei câini imenși, din rasa Cane Corso.

Surprinzător este că acești “monstruleți” ascultă mai degrabă de Andreea, care măsoară doar 1,60 m, decât de Cabral care are fix doi metri.

Prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii?” (PRO TV) a adăugat un mesaj laudativ la adresa blondei, care și-a pus cu botul pe labe fioroasele animale de companie: ”Îmblânzitoarea de lei. Mă rog, de huligani. Andreea Ibacka are 49 kg și două picioare și ține în control 150 de kile și 12 picioare”.

a212-13-vedetet-4.jpg

Cabral i-a dus la mare pe Mayra, Maki și Tiara

 

Însă, cel mai des îi scoate la plimbare Cabral, care îi ia cu el în mai toate vacanțele în care pleacă cu rulota: ”Cu așa paznici nu am avut necazuri cu hoții”, ne-a declarat el, recent. Dintre toți, cea mai răsfățată este însă Mayra, care vrea să doarmă doar pe pernele celebrilor săi stăpâni.

Loading...
 
 

Citește și

  • Prezentatorul concursului „Ce spun românii” (PRO TV) a avut parte de o vacanţă plină de adrenalină, alături de soţia sa. Cabral (39 de ani) şi Andreea Ibacka ( 31 de ani) au fost în Austria, dar şi în Franţa, la filmările show-ului „Fort Boyard”, însă au avut timp şi pentru o întâlnire cu sora prezentatorului ciocolatiu.

  • Îndrăgitul prezentator al emisiunii de la PRO-TV, “Ce spun românii?”, Cabral Ibacka (39 de ani), a renunţat să se mai cazeze la hotel, de doi ani, de când şi-a cumpărat o rulotă dotată cu toate cele necesare. El ne-a vorbit despre experienţele trăite alături de Andreea, în vacanţele din ţară şi din străinătate. Am aflat cu aceste prilej care sunt avantajele şi dezavantajele plimbărilor cu rulota.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1