Arată și acum ca în filmele în care au avut roluri sexy

Manuela Hărăbor (50 de ani), Loredana Groza (47 de ani), Anca Ţurcaşiu (47 de ani) şi Oana Sârbu (50 de ani) nu se tem de trecerea timpului. Pentru a-şi menţine silueta de viespe, dar şi frumuseţea, divele noastre apelează la diete şi la sport. Altele susţin însă că au moştenit din familie o “genă” bună. Manuela, care a făcut, în urmă cu 32 de ani, rolul vieţii ei, în pelicula “Pădureanca”, a defilat, luni, pe podium.

Au trecut peste trei decenii de când Manuela Hărăbor a reuşit să se facă remarcată ca artistă, prestaţia ei din pelicula “Pădureanca” (1986) fiind biletul ei de intrare în lumea cinematografiei şi a teatrului românesc. Chiar dacă timpul a trecut, artista este considerată şi acum una dintre cele mai frumoase vedete, ba chiar înregistrează succes şi ca fotomodel, fiind îndelung aplaudată în cadrul colecţiei “Insieme” a designerului Liza Panait. 

Luni seară, în cadrul acestui eveniment, ea a avut trei apariţii pe scena Palatului Bragadiru din Capitală. Iată însă că, în comparaţie cu alte colege de breaslă, Manuela susţine că nu depune mari eforturi pentru a se menţine: “Nu fac sport, nici când eram tânără nu mi-a plăcut să fac mişcare. Mă ţine Dumnezeu aşa, am conformaţia asta, mama a fost la fel ca mine, semănăm foarte mult! Nici nu am timp să fac multe brizbrizuri de astea. Am o viaţă activă! Andrei (n.r- băiatul ei, diagnosticat cu autism) mă ţine în formă, este o provocare în fiecare zi şi cred că ăsta este secretul meu. Aşa am ieşit din tipar când m-am născut, aşa a decis Dumnezeu. Moştenesc gena mamei mele. Este o femeie foarte frumoasă care nu a făcut un tratament cosmetic la viaţa ei. Tata iar este o persoană longevivă, are 91 de ani şi este o bucurie când îl vezi”. Dar şi pentru alte dive, de pe plaiurile noastre dâmboviţene, timpul pare că s-a oprit în loc. 

De pildă, Loredana Groza (47 de ani), care a făcut furori cu bustul ei apetisant, în pelicula “A doua cădere a Constantinopolului”,  filmată în 1993, îşi permite şi acum să poarte ţinute mulate. Ca să-şi menţină trupul armonios, ea a exclus cafeaua şi zahărul, axându-se mai degrabă pe un meniu pe bază de legume şi de fructe. În plus, zilnic face exerciţii fizice, abdomene şi alergări pe bandă.

Dar şi Oana Sârbu (50 de ani) sau Dana din filmul Liceenii Rock’n’Roll” (1991), care şi-a arătat sânii feciorelnici în timpul unei partide de amor cu Ştefan Bănică Jr, se poate considera la fel de norocoasă. Are acelaşi ten de bebeluş şi acelaşi look adolescentin, păstrându-şi tunsoarea în stil franţuzesc.

Au renunţat la cafea, dulciuri şi carne

Meniul ei zilnic? ”Fructe, legume, peşte”, a menţionat ea pe conturile sociale. Într-un interviu pentru Antena 1, Oana a mai povestit că a eliminat din alimentaţie făinoasele şi că atunci când pofteşte la dulciuri îşi cumpără o bucăţică de halva. “Am moştenit şi gena asta bună din familie, dar contează şi starea de spirit”, a spus artista cu chip de păpuşă.

Spectaculos arată şi Anca Ţurcaşiu (48 de ani), care a jucat la bustul gol în pelicula  “Miss Litoral” (1990), ea fiind o altă artistă care îşi păstrează dimensiunile corporale de fotomodel. Însă nu fără eforturi. 

În 1990, ea a decis să renunţe la carne devenind ovo-lacto-vegetariană: “Nu am avut de gând să renunţ la carne. Eram la mare şi nu ştiam ce să mănânc aşa că l-am rugat pe bucătarul hotelului unde eram cazată să-mi pregătească ceva. Mi-a făcut o salată extraordinară care a dat pe spate toţi clienţii restaurantului. Am stat acolo trei luni şi în fiecare seară bucătarul îmi pregătea o mâncare diferită”, a mărturisit Anca Ţurcaşiu pentru Click!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1