Apropiere suspectă între o fostă asistentă tv şi un cântăreţ american în vogă

rodica.jpg

rodica miron asistenta tv mihai morar dubai moda
Rodica Miron a plecat din România
foto: arhiva personală

A ieşit din lumina refectoarelor, dar se pare că nu-i merge rău deloc. Rodica Miron, fosta asistentă a lui Mihai Morar la emisiunea “Răi, da’ buni”, a petrecut o seară întreagă cu Ginewine, un celebru cântăreţ şi actor american. Blonda i-a atras imediat atenţia artistului care nu s-a mai putut dezlipi de lângă ea toată noaptea.

Rodica Miron a părăsit postul de asistentă TV a lui Mihai Morar la emisiunea “Răi, da’ buni”, susţinând că pleacă în Emirate să se mărite cu iubitul ei secret. Nu a avut loc nici o nuntă şi nici urmă de soţul despre care focoasa blondă vorbea. În schimb, fosta vedetă tv se pare că nu o duce rău deloc în Emeriatele Arabe. A prins din ce in ce mai multe contracte de prezentări de modă în Dubai şi nu trece o săptămână fără ca Rodica Miron să nu cunoscă o vedetă de talie internaţională. Recent, pe când se afla la un eveniment monden, Rodica a făcut ce a făcut şi l-a atras în mrejele ei pe Ginuwine.

rodica_miron_ginuwine.jpg

rodica miron ginuwine
Rodica şi artistul american au petrecut împreună într-un club
foto: arhiva personală

Artistul concertase în clubul în care blonda se distra cu gaşlca ei de prieteni. La finele reprezentanţie de pe scenă, cei doi au ajuns să stea minute în şir de vorbă şi să se distreze împreună. Ginuwine este un artist şi actor american despre care s-a vehiculat că ar fi avut o relatie cu Aaliyah, cântăreaţa care a murit la doar 22 de ani într-un tragic accident aviatic.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1