Apetisante şi drăguţe, tolănite pe bărcuţe. Vedetele îşi etalează trupurile de fotomodele pe ambarcaţiuni

19_andreea-marin.jpg

Andreea Marin (43 de ani) mai sexy ca niciodată, în Capri, Italia

Toată iarna au tras din greu la sala de sport şi au ţinut diete draconice, iar acum cele mai tari vedete ale momentului culeg laurii. Aflate într-o permanentă competiţie, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin şi-au afişat busturile de infarct, demonstrând că o femeie poate fi sexy şi la peste 40 de ani. Şi alte colege le-au urmat exemplul, spre bucuria fanilor, care au avut ce admira, pe conturile lor sociale.

Delia (36 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au tras, luna trecută, o distracţie de pomină, în Muntenegru. Cei doi au testat celebrele vacanţe pe yacht care pornesc de la 400 de euro de persoană.

19_romanita.jpg

Romaniţa Iovan (53 de ani) a făcut şedinţă foto pe iaht, în Grecia

Romaniţa şi-a lăsat mască fanii, zilele trecute, cu fotografiile din Grecia, vacanţă pe care o petrece alături de iubitul ei, avocatul Iulian Gogan. La cei 53 de ani ai săi, celebrul designer vestimentar are un trup ca tras prin inel, însă nu frecventează sala de sport, preferând să facă acasă sutele de flotări. A fost cel mai bun fotomodel al ”Epocii de Aur”, dar poate urca şi acum pe podiumul de modă.

Nici solista Carmen Simionescu (19 ani), fiica cea mare a manelistului Adi Minune, nu s-a lăsat mai prejos. Mândră de bustul ei imens, nesiliconat, după cum a dorit să precizeze, cântăreaţa le-a povestit admiratorilor, pe Instagram, cum s-a răsfăţat în Lefkada, Grecia. 

19_mihaela-radulescu.jpg

Mihaela Rădulescu (48 de ani) şi-a etalat rotunjimile în Elveţia

Cât o priveşte pe Mihaela Rădulescu (48 de ani), care nu mai are nevoie de nici o prezentare, am putea spune că de fapt ea a fost cea care a dat tonul pozelor pe bărcuţe, pozele sale sexy, din Elveţia, unde s-a relaxat alături de Felix Baumgartner, aducându-i mii de like-uri. Surpriza verii a fost însă, de departe, Andreea Marin (43 de ani) care, pentru prima dată, după atâta amar de ani, s-a pozat în costum de baie, dar şi în rochiţe cu decolteuri periculos de adânci. În concediul din Italia, în care a fost cu partenerul de viaţă, consulul Adrian Brâncoveanu, ”Zâna” s-a pozat pe o barcă gonflabilă, în toată splendoarea, fanii admirându-i bustul natural. Şi Raluca Tănase (30 de ani), din trupa Bambi, a petrecut un sejur romantic în Grecia, iar instantaneele din vacanţă au fost de infarct. Ea şi-a scos la înaintare bustul siliconat.

Iar solista Sore Mihalache (28 de ani) şi-a încărcat bateriile, dar nu în vreun concediu bifat pe alt meridian, ci aici, în ţară, pe Lacul Limanu.

Loading...