Apelul disperat al Adrianei Bahmuţeanu a avut efect! Vedeta şi-a recuperat căţelul

bahmu_copii.jpg

adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita
Adriana Bamuţeanu a fost extrem de îngrijorată din cauza fiului ei mai mic
Foto: arhivă personală

E iar linişte în familia Adrianei Bahmuţeanu. Vedeta şi-a recuperat patrupedul după un apel pe care l-a făcut pe contul de socializare. Prezentatoarea tv a cerut ajutorul prietenilor pentru a găsi căţelul copiilor şi la câteva ore după ce a publicat mesajul, Bursy a apărut la uşa atelierului ei.

Adrana Bahmuţeanu şi-a mobilizat prietenii de pe Facebook cu un simplu mesaj. Vedeta tv le-a cerut cu o zi în urmă ajutorul pentru a găsi căţelul celor doi băieţi ai săi. Îngrijorată că cei cei mici ar putea să sufere enormă în urma pierderii, prezentatoarea a subliniat că îi va oferi recompensă celui care îi va oferi informaţii despre căţelul pierdut, un exemplar bichon maltese toy. La câteva ore de la apel, Adriana şi-a găsit patrupedul.      

copii_bahmu.jpg

copii adriana bahmuteanu catel pierdut
Eduard şi Maximus sunt fericiţi că Bursy face iar parte din familia lor
foto: arhiva personală
 

"Dragi prieteni, vă mulţumesc din suflet! L-am găsit pe Bursy! O femeie l-a lăsat la uşa atelierului! Cred că cineva l-a luat din curte, nu ştim cum a dispărut. Vă mulţumesc din suflet, oameni buni şi iubitori de animale! Suntem fericiţi şi liniştiţi! Vă multumesc pentru distribuiri, mi-aţi arătat cât de mult vă pasă de mine şi de familia mea, care, iată, şi-a recuperat cel mai mic membru! Doamne ajută! Yupi! Avem cel mai frumos 1 iunie! La multi ani!", a scris vedeta în culmea fericirii pe pagina ei de socializare. 

Copiii vedetei au fost şi ei extrem de bucuroşi că şi-au recuperat animalul de companie pe care l-au ţinut strâns la piept. Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) şi Silviu Prigoană (52 de ani) au fost căsătoriți de cinci ori, între 2003 și 2015 și au împreună doi copii, Maximus (9 ani) şi Eduard (6 ani). În urma procesului de custodie, copiii au rămas în grija mamei, iar tatăl lor trebuie să-i ia două zile pe săptămână, de la domiciliul vedetei. 

Loading...

Citește și

 • adriana

  Adriana Bahmuțeanu a apelat la ajutorul prietenilor virtuali. Vedeta tv a publicat un mesaj-anunț prin care a anunțat că cel mai mic membru al familiei, un bichon maltese toy, a dispărut miercuri, 31 mai, din curtea casei. Adriana va oferi recompensă celui care îl va găsi și îl va înapoia familiei.

 • adriana bahmuteanu operatie orl deviatie de sept

  O problemă de sănătate mai veche o bagă în sala de operaţie pe Adriana Bahmuţeanu. Prezentatoarea tv a mărturisit că a făcut o serie de investigaţii premergătoare unei intervenţii chirurgicale, la care se va supune în curând. Deşi nu a avut vreodată probleme cu tensiunea arterială, vedeta Antena Stars acuză hemoragii nazale care nu o lasă să ducă o viaţă normală.

 • adriana bahmuteanu

  Ce schimbări a făcut Adriana Bahmuţeanu de când a divorţat de Silviu Prigoană. A slăbit peste 20 de kilograme şi urmează un stil de viaţă sănătos. Merge la masaj şi kinetoterapie şi a învăţat să aibă grijă mai mult de ea.

 • adriana bahmuteanu bob tunsoare schimbare de look

  Nici divorţul nu pare să fi îngropat securea războiului între Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, afaceristul Silviu Prigoană. Chiar dacă vedeta este în plin proces de "reinventare", a slăbit vizibil, şi-a făcut tot felul de rejuvenări şi şi-a pus extensii de păr, Bahmu nu-l iartă pe tatăl băieţilor ei, pe care îl acuză de "nepăsare".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1