Apariție-șoc la Radar de Media! Cu cine a venit Iulia Albu

iulia_albu_1.jpg

iulia albu
Iulia Albu i-a obișnuit pe colegii ei de breaslă cu ținute extravagante
foto: Arhiva Personală

În timp ce unele vedete au făcut senzație cu ținutele extraordinar de elegante la premiile Radar de Media, Iulia Albu a ieșit în evidență printr-o apariție cu totul extravagantă. Deși toți sunt obișnuiți cu stilul nonconformist al vedetei, de această dată a reușit să își lase mască colegii de breaslă.

Este renumită pentru ținutele cel puțin ciudate, dar și pentru faptul că, uneori, iese la plimbare cu animăluțul ei de companie. Totuși, nimeni nu se aștepta ca, la premiile Radar de Media, Iulia Albu să apară la braț cu găina.

Uite cum a venit la eveniment

iulia_albu_2.jpg

iulia albu
Iulia Albu reușește să șocheze cu fiecare apariție
foto: Gheorghe Chelu

 

Iar dacă tot s-a decis să nu o lase acasă, Iulia a vrut neapărat să se asorteze cu micuța ei înaripată. Ținuta vedetei a fost una albă cu accente maronii, culoare asemănătoare cu cea a penajului găinei.

iulia_albu_3.jpg

iulia albu
La premiile Radar de Media, Iulia Albu a venit la braț cu găina
foto: Gheorghe Chelu

 

Pe frunte, Iulia și-a pus un accesoriu cu o pasăre, care trona mândră chiar pe fruntea vedetei. Iar nici „creasta” roșu-aprins a găinei nu a rămas neasortată, pentru că vedeta și-a „vopsit” unghiile și buzei în aceeași culoare intensă. Cu toate acestea, reporterii noștri ne-au povestit că din cauza muzicii, pasărea este puțin speriată.

Loading...

Citește și