Apariție-surpriză în poza de nuntă cu nașii Iuliana Tudor și soțul ei

iuliana_tudor.jpg

iuliana tudor
Iuliana Tudor și soțul ei, alături de fericiții miri
foto: arhiva personală

”O dată-n viață” s-a transformat pentru Iuliana Tudor în ”a cincea oară-n viață”. Vedeta TVR și soțul ei au fost nași de cununia a cincea oară în viața lor de cuplu. Cei doi au avut bucuria de a le fi alături unor prieteni apropiați. Poza tradițională cu mirii și nașii a avut parte de o apariție-surpriză, care i-a făcut pe toți să zâmbească: fiul Iulianei, Tudor (4 ani).

E limpede că Tudor nu era ”programat” să apară în imaginea cu pricina, dar într-un acces de ghidușie, fiul Iulianei s-a strecurat în cadru, ca o surpriză într-un ou de ciocolată.

iuliana tudorZoom
Poza de nuntă completă, cu fiul vedetei în prim-plan
foto: arhiva personală

 

În weekend-ul 17-18 octombrie, Iuliana Tudor și soțul ei au avut rolul de nași pentru a cincea oara în viață. "Am cununat doi tineri buni și frumoși! Ovidiu și Georgiana! Să aveți viață frumoasă, dragilor!", a scris prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", de la TVR, pe contul ei de Facebook.

Iuliana Tudor și soțul ei au fost până acum nași de cununie pentru cinci cupluri și au botezat patru copii. "Este o plăcere de fiecare dată când primim propunerea de a fi părinți spirituali, mai ales că este un rol pe care noi îl luăm foarte în serios. Ne bucurăm să le fim alături cuplurilor cărora le suntem martori legământului pe care și-l iau în fața lui Dumnezeu", a declarat vedeta. La rândul ei, Iuliana este căsătorită cu Răzvan Văcăroiu de 19 ani.

Iuliana Tudor își așteaptă fanii în cel mai nou sezon al emisiunii "O dată-n viață", în fiecare vineri seara, pe TVR1.

loading...
Loading...

Citește și