Apariție surpriză la "Vocea României". Îl mai ții minte?

vocea.jpg

vocea romaniei
Apariție surpriză la Vocea României
Foto: Pro Tv

"Vocea României" este o emisiune a surprizelor. Pe lângă clasicele conflicte dintre jurații care dau lupte grele pentru a-și atrage concurenții favoriți, pe scenă apar de multe ori și persoane care au treabă cu muzica și care au fost, la un moment dat, pe scenele țării. Câștigătoarea sezonului cinci, Cristina Bălan, este doar un exemplu în acest sens.

După ce în prima emsiune a sezonului șase, Rucsandra Iliescu de la Blaxy Girls a fost una dintre cei care s-au luptat petru un loc în concurs, duminică, 11 septembrie, a fost rândul unui alt obișnuit de-al scenei. Bogdan Negroiu, liderul trupei El Negro, prima formație de reggae de la noi, a fost apariția surpriză a serii. A cântat după paravan, iar cei care s-au întors au fost Smiley și Loredana.

Artistul a combinat piesa "Apa" a Loredanei cu versuri proprii, realizând un întreg inedit. Prezența feminină din juriu a fost fermecată de el, dar acest lucru a fost reciproc, căci ploieșteanul Bogdan Negroiu a ales-o pe diva blondă să-i fie mentor în concurs.

bogdan.jpg

bogdan negroiu
Bogdan Negroiu de la El Negro
Foto: captură video

 

"A fost o mega surpriză să-l văd. M-am bucurat să-l văd. O să fie bine pentru Vocea României și sper să fie de bun augur și pentru el, că nu am mai auzit de multă vreme de el", a spus Smiley.

Trupa El Negro s-a format în 1999. Actualii membri ai formației sunt: Bogdan Negroiu (voce), Daniel "Beavis" Olteanu (tobe, samplers), Vlad "Dalto" (bass), Lady Helenne (backing vocal), Cristi Chelsoi (chitară), Sofian Miron (saxofon). Lady Helenne, pe numele său real Elena Munteanu, a participat și ea tot în seara de 11 septembrie și a intrat în echipa Smiley.

elena.jpg

elena munteanu
Elemna Munteanu, alias Lady Helenne, colegă cu Bogdan în trupă, dar și la Vocea României
Foto: captură video
Loading...

Citește și

 • howard dell

  "Tânăr și neliniștit" a făcut istorie la ProTv, iar acum, unul dintre actorii din serial încearcă să facă istorie la "Vocea României". Howard Dell nu are doar o voce care i-a fermecat pe toți cei patru jurați, dar și o poveste de viață demnă de un scenariu de film.

 • corina cuniuc vocea romaniei

  A întors toate scaunele în prima ediţie din noul sezon de la "Vocea României". Corina Cuniuc a cântat "feeling good" şi pe cât de bine a cântat pe atât de bine s-a simţit pe scenă. Vocea ei i-a cucerit pe cei patru antrenori care s-au întors rând pe rând să o cunoscă pe concurentă.

 • ramona nerra vocea romaniei

  Ramona Nerra şi-a făcut un debut răsunător la "Vocea României". Fosta colegă a Nicoletei Luciu din trupa "Alize" l-a ales pe Smiley ca antrenor la "Vocea României", deşi bătălia pentru ea s-a dat şi între Loredana şi Marius Moga. Blonda a cântat o piesă în limba engleză şi i-a făcut pe antrenori să o ceară în echipa lor.

 • rucsy iliescu blaxy girls vocea romaniei

  Ce emoţii a avut Rucsandra Iliescu, la "Vocea României"! Fosta solistă a trupei de fete Blaxy, care făcea furori cu piesa "Dear mama" în urmă cu 7-8 ani la "Vocea României"a crezut că nimeni nu o remarcă. Mai matură şi cu o piesă antrenantă, Ruscy a fost la un pas să nu reuşească să întoarcă niciun scaun. Spre norocul şi surpinderea ei, pe ultimele secunde ale piesei, Loredana a vrut-o în echipa ei şi a apăsat butonul salvator.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1