Apariţie neaşteptată la lansarea noului videoclip al lui Ruby

ruby.jpg

ruby
Ruby și-a lansat noul videoclip

În urmă cu două săptâmâni, Ana Claudia Grigore - sau Ruby (27 de ani), pe numele de scenă, s-a transformat total pentru cel mai nou proiect muzical. Este vorba de un videoclip nou, o colaborare cu Nosfe din Şatra Benz, care s-a lansat în seara de miercuri, 11 mai.

„Viitoarea mea piesă se numeşte «Condimente» şi o voi lansa împreună cu Nosfe, de la Şatra Benz”, a povestit solista pentru Click! în urmă cu câteva săptămâni. Ruby a filmat deja videoclipul, unul sexy și exotic, solista fiind îmbrăcată şi machiată ca o indiancă veritabilă.

Alături de ea au fost dansatorii ei dar şi cu Nosfe din Şatra Benz, ieşind un videoclip plin de culoare şi destul de interesant. Pentru acesta a purtat voaluri transparente, mai multe haine tradiționale  care se numesc sari şi și-a pus cercel în nas şi alte accesorii specifice indiencelor. Rezultatul a fost uimitor, Ruby fiind desprinsă parcă din pelicula “O floare și doi grădinari”, aşa cum puteţi vedea şi voi din imaginile următoare.

Pentru această lansare Ruby şi echipa ei au realizat un adevărat eveniment care a avut loc la Afi Palace Cotroceni, într-o sală de cinema.

Stela Popescu a participat la eveniment

ruby_si_stela_popescun.jpg

ruby stela popescu
Stela Popescu și-a făcut apariția la lansarea noului videoclip al lui Ruby

 

Surpriza a fost că printre invitaţi s-a strecurat şi o mare doamnă a scenei teatrului românesc şi o actriţă foarte iubită de public. Este vorba de Stela Popescu (80 de ani) care a venit la lansarea videoclipului regizat de Dan Petcan. Celebra actriță nu a venit neinvitată, ba chiar a fost menționată în versurile melodiei: „Și seara stăm acasă/Clătite cu Nutella/O ardem clasic/Ca Arșinel și Stela”. Ea a stat la poze cu Ruby dar şi cu ceilalţi colegi ai ei din showbizul muzical. Astfel că printre cei veniţi la eveniment s-au numărat What’s Up, Dorian Popa şi Claudia Iosif, colegii de la Narcotic Sound, Matteo, Kamara şi colegii lui dar şi mulţi alţii.

Loading...
 
 

Citește și

  • După Iulia Vântur, o altă vedetă aspiră la Bollywood și se pare că se integrează bine în peisaj.

  • ruby copilarie grea melodie tata

    Puțină lume știe că Ruby, pe numele adevărat Ana Claudia Grigore (27 de ani), a avut o copilărie grea. Cu toate acestea, solista a lansat marți (22 martie) cântecul „Tata”, cu versuri extrem de emoționante pentru părinții ei.

  • ruby tatuaje

    Traumatizată după participarea la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de unde s-a ales cu probleme de sănătate, în special de ten, Ruby a hotărât să se concentreze mai mult asupra carierei muzicale. Cântăreața în vârstă de 27 de ani, pe numele ei real Ana Claudia Grigore (27 de ani), a lansat la sfârșitul anului 2015 o piesă de succes împreună cu Dorian Popa. Puțini știu însă cine a lansat-o pe Ruby în muzică, în urmă cu numai cinci ani.

  • ruby sexy videolcip shift urca si coboara

    Ruby îşi schimbă partenerul la început de an. Staţi liniştiţi, domnilor! Nu este vorba de vreo modificare notabilă în viaţa sentimentală, ci pe plan profesional.