Cutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia: „Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

florin-calinescu-1.jpg

Florin Călinescu
foto: PRO TV
Citeste tot despre: 

Florin Călinescu, unul dintre cei mai longevivi actori de pe scena Pro TV-ului, a anunțat duminică seara, 18 iulie, printr-un mesaj neașteptat, că renunță la colaborarea cu cunoscutul post de televiziune.

Florin Călinescu, anunț neașteptat

Florin Călinescu, emblema Pro TV, cea mai cunoscuta vedetă a postului din Pache Protopopescu, a făcut un anunț neașteptat, fără să ofere însă mai multe detalii în acest sens. Călinescu „a aruncat bomba”, după care a explicat că va reveni cu detalii suplimentare.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la <Românii au talent>. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online. Prin urmare, de acum încolo, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obișnuindu-și însă audiența cu schimbări majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu.

Florin Călinescu, din 2015, în juriu la “Românii au talent”

În octombrie 2015, PRO TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. "Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația ", mărturisea Florin Călinescu, la vremea respective. Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum "Ora șapte, bună dimineața" (1996), "Chestiunea zilei' (1996-2000), "Procesul etapei" (2003).

Și Constantin Cotimanis și-a dat demisia de la PRO TV

Actorul Constantin Bebe Cotimanis a plecat anul trecut de la Pro TV, unde era şi voice over, şi a ajuns la Prima TV. El a invocat micșorarea onoraiului.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Bebe Cotimanis a dezvăluit care au fost motivele care au stat la decizia sa de a înceta colaborarea cu PRO TV. „Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic", a spus actorul pentru paginademedia.ro. Tot în urmă cu câţiva ani a plecat după un sezon din juriu de la Românii au Talent. "Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu foarte rău. Eu sunt eu, aşa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău şi despărţirea de "Românii au talent" s-a făcut cu bună înţelegere de ambele părţi", a mai povestit Bebe Cotimanis.

Din 1 decembrie 2013, Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al ProTV S.A, operațiune deținută în România de Central European Media Enterprises.

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Petre spune adevărul despre plecarea de la PRO TV: «O așa veste te ia mereu pe nepregătite»

Bebe Cotimanis, despre plecarea de la PRO TV: «Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat asta»

 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1