Anunțul deosebit făcut de Irina Mohora. Vedeta TVR se pregătește de încă un copil

irina-mohora-sot-copil-familie.jpg

irina mohora familie sot copil
Irina Mohora și soțul ei, Marius Badea, au împreunp un băiat, pe Zian
foto: arhiva personală

Acum trei ani, vedeta TVR Irina Mohora șoca pe toată lumea și năștea la doar trei luni după ce a dezvăluit că este însărcinată. A ținut ascuns faptul că este gravădă, timp de șase luni.

Cu ocazia relansării TVR 1 și TVR 2, care din 3 noiembrie au început să transmită în format HD, Irina Mohora a realizat un pictorial pentru coperta Click! TV – cel mai citit ghid tv din România - și cu acest prilej a oferit și un interviu, în care a rememorat traseul parcurs în carieră, a vorbit despre prezent, dar a dezvăluit și ce planuri are de viitor.

  • De câţi ani lucrezi în televiziune şi care sunt job-urile pe care le-ai bifat de-a lungul timpului?

Lucrez în televiziune de 13 ani. Am început mai întâi în spatele camerelor de luat vederi, în timpul facultăţii. Nu a fost uşor şi pe atunci nu cred că realizam cât de norocoasă sunt să încep aşa, pentru că nu am sărit nici o etapă în formarea mea ca om de televiziune. Am fost, pe rând, redactor, reporter şi realizator. Şi mi-a plăcut fiecare etapă. Abia mai târziu am trecut în faţa camerelor de filmat, iar asta nu a exclus ceea ce făceam şi înainte. Am avut o mare şansă să încep ca prezentator cu o emisiune care era în direct. Şi aşa am avut norocul să continuu în toţi cei 13 ani. M-am format “pe direct” şi aşa funcţionez cel mai bine. Primul meu proiect în televiziune a fost o emisiune pentru copii, “ABC, De Ce?”. O prezentam, la anumite intervale de timp, scriam scenariile şi făceam şi anumite reportaje. Am intrat în acest proiect cu gândul că îl voi face o perioadă de timp şi după trec la altceva. Ştiţi cum e cu planurile de acasă şi cele din târg? Am rămas să o prezint şapte ani. Apoi au urmat mai multe emisiuni în zona de entertainment şi infotainment: “Club IQ”, “Gaz pe Folk”, “Întrecerea Anilor”. Pe măsură ce trecea timpul, mă simţeam tot mai atrasă de zona ştirilor, aşa că am lucrat o perioadă şi acolo. O altă emisiune pe care am prezentat-o în direct, în fiecare duminică, timp de şase ani„ a fost “Lozul cel mare”. În prezent fac tot direct.

Irina Mohora: «În prezent fac ceea ce-mi place cel mai mult»

irina-mohora-click-tv-8-noiembrie.jpg

irina mohora coperta click tv
Irina Mohora, pe coperta celui mai citit ghid tv din România, Click! TV - ediția de vineri, 8 noiembrie
foto: Zoltan Lorencz

 

Pentru realizarea ședinței foto pentru Click! TV, Irina Mohora a purtat ținute de la Miss Grey și a fost machiată de Claudia Ilinca Crețu

 

  • Ce-ţi place cel mai mult la job-ul tău?

Că este în direct. Poate părea ciudat, dar când fac ceva înregistrat, nu-mi iese aşa de bine din prima, ca atunci când sunt în direct. În prezent fac ceea ce-mi place cel mai mult. Descopăr oameni şi împreună cu cei care ne urmăresc aflăm lucruri utile şi frumoase. Fiecare zi vine cu noi teme: social, sănătate, nutriţie.

  • Cum te “afectează” trecerea la HD?

Pentru toate programele TVR 1 şi TVR 2 - prin urmare, şi la emisiunea “Ca-n viaţă”, unde sunt responsabilă cu intervenţiile live de pe teren - trecerea la HD va aduce, în primul rând, o îmbunătăţire a calităţii imaginii. În plus, emisiunile informative ale Televiziunii Române vor fi transmise de acum înainte din Studioul 2 al TVR, care a fost transformat într-un platou tv multifuncţional, dotat cu tehnologie modernă, care asigură transmisia în sistem High Definition. Acest proiect este parte a unui proces mai amplu de modernizare a televiziunii publice care va emite integral, în sistem HD, pe canalele TVR 1 şi TVR 2. Toate acestea se traduc pentru telespectatorii noştri printr-o experienţă mult mai plăcută în faţa micului ecran.

  • Te recunoaşte des lumea pe stradă?

Da... Şi mă mir foarte mult. Vin acasă şi povestesc cam aşa “ştii că azi în piaţă m-a recunoscut doamna de la care am luat conopida? Şi nu a fost singura. M-au recunoscut nearanjată şi nemachiată. Poţi să crezi”. Sunt măgulită.

«Am viața unui om absolut normal», declară Irina Mohora

irina-mohora-botez-copil.jpg

irina mohora sot copil familie
Irina Mohora se iubește cu afaceristul Marius Badea de 13 ani. În noiembrie 2016, cei doi au devenit părinții unui băiețel
foto: arhiva personală

 

  • Există ceva ce nu-ţi convine la statutul de persoană publică?

Nu am avut nici o problemă în acest sens până acum şi sper să nu am nici pe viitor.

  • Dar avantajele... care sunt?

Habar nu am care sunt avantajele... aştept să le descopăr. Am viaţa unui om absolut normal. Cu de toate.

  • Irina, cum te menții? Am impresia că pentru tine timpul stă în loc...

Mulțumesc pentru compliment! Pe scurt, lucrurile stau cam așa: zero dietă, zero sport și nici un secret. Asta cu zero sport știu că nu este bine, însă pe lângă proiectele de televiziune în care sunt implicată, Asociația Zâmbetul Îngerilor pe care o conduc și venirea puștiului în viața mea, nu mai am timp de altceva. Iar dacă am puțin timp liber la dispoziție, aleg să dorm. Mamele știu ce zic...

  • Apropos, cum te descurci în postura de mămică? Ce-ți place cel mai mult la acest “job”?

Aaa, dacă încep să vorbesc despre puștiul meu nu ne ajunge toată revista. În câteva zile va împlini 3 ani (Zian Mina s-a născut la 25 noiembrie 2016). Este o perioadă în care ne distrăm foarte mult împreună. Tot ce spune și tot ce face este tare amuzant. Este absolut deicios! Mă întreabă mereu tot felul de lucruri. Suntem în perioada “De ce-urilor”. Este foarte curios, curajos, are simțul umorului, este empatic și foarte sociabil.

Vedeta TVR dezvăluie planurile de viitor ale familiei sale: «Mai vrem un copil»

irina-mohora-sot-copil-vacanta.jpg

irina mohora familie sot copil
Irina Mohora, împreună cu soțul și copilul, în vacanța de astă vară
foto: arhiva personală

 

  • Cum petreci timpul cu copilul tău? Cât îi dedici zi de zi?

Petrecem foarte mult timp în natură, indiferent de vreme. Îmi doresc cât mai multe activități în aer liber și sunt bucuroasă că și lui îi place asta. Mă dau cot la cot cu el în tobogane și abia așteptăm să plouă, ca să ne punem cizmele de cauciuc și să sărim în toate bălțile. Cu cât este mai mare balta, cu atât este mai mare distracția. Îi place la teatru, la Opera Comică pentru Copii, unde sunt niște spectacole foarte frumoase, și chiar el cere să mergem. Are răbdare și stă până la sfârșit. Bine, mai vrea să ne plimbăm și cu metroul, asta e distracția de weekend. Ne plimbăm cu metroul de la un capăt la altul. Sau mergem la gară să vadă trenul adevărat. Îi place muzica și mereu vrea să danseze, iar eu să-l primesc și neapărat să îl aplaud.

  • Aveți în plan să vă extindeți familia?

Da. Mai vrem un copil. Mereu m-am văzut cu doi copii, deci, da, îmi mai doresc. Mai ales pentru că am avut o sarcină extrem de ușoară. Am anunțat că sunt însărcinată abia în luna a șasea. Nu din vreo superstiție, ci pentru că pur și simplu nu se vedea absolut nimic. Eram în fiecare săptămână în direct și-mi amintesc că toți colegii au fost șocați nu pentru că eram însărcinată, ci pentru faptul că le-am zis că eram însărcinată în șase luni. În condițiile în care ne vedeam aproape zilnic, ei nu au observat nimic. Am revenit pe sticlă la zece zile după naștere. Evident, tot în direct, așa cum îmi place și cum știu cel mai bine.

Irina Mohora lucrează de 13 ani în tv şi a rememorat cu plăcere toată experienţa acumulată până acum

irina-mohora-inalt_copy.jpg

irina mohora silueta
Irina Mohora este responsabilă cu interviurile live în emisiunea “Ca-n viaţă” ;i spune că este dependentă de transmisiile în direct
foto: Zoltan Lorencz / Click!

 

Citește și

Nici nu zici că a fost gravidă. O vedetă tv s-a întors deja pe sticlă

Irina Mohora și-a botezat băiețelul. Zian Mina a avut cel mai haios tort

Loading...

Citește și