Antrenoarea Kinga Sebestyen, mișcări sexy pe ritmuri inedite

kinga-sebestyen-kj-festival-1.jpg

Kinga Sebestyen diplome Festivalul Internațional de Kangoo Jumps
Antrenoarea Kangoo Jumps a oferit diplome în cadrul Festivalului Internațional de Kangoo Jumps
foto: agentiadepresamondena.com

În cadrul Festivalului Internațional de Kangoo Jumps, desfășurat la Sofia (Bulgaria), Kinga Sebestyen a demonstrate că se pot face mișcări sexy chiar și pe ritmuri inedite precum hard rock și muzică populară, pe ghetele Kangoo Jumps.

Cunoscuta antrenoare de fitness a făcut sărituri alături de mii de oameni, pe ritmurile unor piese hard rock, interpretate live, pe scenă, de un artist din Bulgaria. Ea a purtat un costum de piele, cu tăieturi și aplicații de fermoare, iar ca accesorii a avut brățări cu ținte. Kinga a lăsat lumea cu gura căscată după ce a făcut o demonstrație de Kangoo Jumps, în cadrul căreia a îmbinat ritmul rock cu sărituri și mișcări senzuale. Sesiunea de sport a continuat pe ritmul muzicii populare, iar participanții au purtat costume tradiționale în cadrul festivalului.

Kinga Sebestyen a făcut cele mai sexy mișcări pe ghetele Kangoo Jumps

 • Festivalul International de Kangoo Jumpt
  Festivalul Internațional de Kangoo Jumps
  foto: agentiadepresamondena.com
 • Festivalul International de Kangoo Jumpst
  Festivalul Internațional de Kangoo Jumps
  foto: agentiadepresamondena.com
 • Festivalul International de Kangoo Jumps
  Festivalul Internațional de Kangoo Jumps
  foto: agentiadepresamondena.com
 • Festivalul International de Kangoo Jumps
  Festivalul Internațional de Kangoo Jumps
  foto: agentiadepresamondena.com
 • Maximize

1/4

„Kangoo Jumps nu este doar eficient, ci și distractiv. Poți face mișcare într-o multitudine de moduri. La Festivalul Internațional de Kangoo Jumps pe care l-am organizat în Sofia, Bulgaria, am demonstrat cât de versatil este acest sport. Am  făcut mișcare pe muzică hard rock, populară, dance și house. Au venit participanți din întreaga lume, copii și adulți. A fost o adevărată sărbătoare prin care am celebrat mișcarea și stilul de viață sănătos”, a declarat Kinga Sebestyen pentru agentiadepresamondena.com.

Kinga Sebestyen a oferit diplome pentru participare noilor specialiști din cadrul Festivalului Internațional de Kangoo Jumps. Aceștia au posibilitatea să reprezinte brandul Kangoo Jumps în întreaga lume, odată cu deținerea diplomelor. Ei vor fi trecuți pe lista presenterilor acreditați, iar organizatorii de evenimente și distribuitorii de ghete Kangoo Jumps au posibilitatea să îi invite la manifestările sportive de acest gen pe viitor. Statutul de presenter Kangoo Jumps a fost lansat chiar de Kinga Sebestyen.

„Un presenter este un instructor cu abilități excepționale de a conduce sesiuni de Kangoo Jumps și de a interacționa cu publicul și cu Mass Media. Cei care sunt doar instructori de Kangoo Jumps nu vor putea prezenta programe la evenimente mari, fără a avea statutul de presenter”, a mai declarat Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este coordonatoare în cadrul Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps. Ea coordonează programe, oferă diplome de merit și este autoarea unuia dintre cele mai eficiente programe de slăbit, Fat Burning. Ea a fost premiată la nivel international pentru acest program.

Kinga a lansat fenomenul Kangoo Jumps în Romania și în mai multe țări europene, în anul 2000. Ea a ajuns să lucreze cu celebra Kim Kardashian.  

Loading...
 
 

Citește și