Antonia, Velea şi Dominic, cea mai emoţionantă poză de Crăciun

antonia_familie.jpg

Antonia şi Alex Velea l-au serbat pe Dominic
Foto: Arhiva personală

Antonia şi Alex Velea se bucură din plin de primele sărbători alături de fiul lor, Dominic. Micuţul a împlinit duminică (27 decembrie) un an, iar cei doi artişti i-au făcut toate poftele băieţelului.

Antonia a devenit mamă pentru a doua oară pe 27 decembrie 2014: ea a născut primul ei copil cu Alex Velea. Dominic îi face foarte fericiţi pe părinţii lui, iar prima aniversare a băieţelului nu avea cum să treacă fără fast. 

Antonia a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu micuţul, iar în una, ea, Velea şi Domnici apar împreună. În faţa unui brad împodobit, Antonia îşi sărută fiul pe cap, iar Alex îl ţine în braţe şi zâmbeşte larg în faţa camerei. 

dominic_1_an.jpg

Dominic a împlinit un an
Foto: Arhiva personală

"Te iubim" a fost mesajul scris de Antonia în dreptul acestei imagini. În altă poză publicată de cântăreaţa, Dominic apare râzând cu gura până la urechi, cu mesajul "La mulţi ani, iubire mică". 

 

Loading...

Citește și

 • alex velea

  Alex Velea (31 ani) are o răbdare de fier şi chiar nu pare să se agite prea mult că nu şi-a creştinat încă unicul fiu, pe Dominic, care pe 27 decembrie va împlini un anişor. Deşi babele îşi fac trei cruci că băiatul a rămas nebotezat, solistul susţine că băiatul lui nu se deoache uşor şi că e sănătos tun.

 • antonia semn gat caine muscatura

  Antonia a fost prezentă joi seară (3 decembrie) în emisiunea ''Teo Show'', de la Kanal D. Aceasta nu a fost singură, ci însoţită de fiul ei, Dominic, care a fost prezent pentru prima oară într-o emisiune tv.

 • antonia

  Antonia reuşeşte zilnic să adune zeci de mii de like-uri pe pagina sa de Facebook. Fanii sunt zilnic "întreţinuţi" cu diverse ipostaze din viaţa de zi cu zi a cântăreţei, situaţii fotografiate şi apoi făcute publice de aceasta.

 • antonia

  Antonia (26 de ani) a adoptat nu numai o nouă atitudine, dar și un nou stil pentru piesa „Dream About My Face”, pe care a lansat-o miercuri (18 noiembrie). Frumoasa cântăreață povestește că și-a dorit să se arate lumii așa cum nu a mai văzut-o până acum.