Antonia, topless pe coperta Men`s Health. Reacția fanilor

antonia_si_velea.jpg

antonia si velea
Antonia şi Alex Velea au renunţat parţial la haine
Foto Arhivă Personală

Coperta celui mai recent număr al revistei Men`s Health a venit cu o mega surpriză pentru fanii Antoniei și ai lui Alex Velea. Aceștia au pozat fără haine în partea de sus, iar cântărețul a publicat fotografia pe pagina sa de Facebook. Reacțiile fanilor care au văzut-o pe Antonia topless au fost dintre cele mai variate, de la aprecieri la comentarii ceva mai indecente.

Că Antonia este o femeie foarte frumoasă este un lucru deja cunoscut, iar faptul că la vârsta de 26 de ani are deja doi copii și reușește să își mențină un aspect plăcut este cu siguranță un plus pentru ea, mai ales în carieră. Ultimul număr al revistei Men`s Health ne confirmă cele afirmate mai sus, Antonia fiind într-o formă de zile mari alături de iubitul ei.

Antonia, topless, Velea criticat

Nu toată lumea a fost însă impresionată într-un mod plăcut de această fotografie. Alex Velea a fost taxat de un fan cu un spirit de observație ieșit din comun. Acesta a observat faptul că make-up artistul a exagerat cu machiajul în zona abdominală a cântărețului. Se pot observa contraste puternice între ”pătrățele” solistului datorate excesului de produse cosmetice. Acest lucru trebuie să-l motiveze pe Alex să-și reia antrenamentele ca abdomenul să revină la forma celebră cu care Velea s-a consacrat.

machiaj_tatuaje.jpg

antonia topless
Mesajul fanului cu ”ochi de vultur”
Foto Facebook

Antonia, topless. A ajuns în imaginația fanilor

Un fan mai îndrăzneț nu a ținut cont de faptul că proaspăta mămică se află lângă iubitul ei, iar acest lucru nu-l deranjează nici pe viitor. Are șansa să o vadă acum pe Antonia topless, iar această amintire este de neprețuit.”Așa da Antonia. Într-un final îmi pot imagina fantezii cu mai multă claritate. Merci!”, a fost mesajul tânărului curajos.

fantezii_antonia.jpg

antonia topless
Fanteziile acestui tănăr o să conțină și imaginea Antoniei topless
Foto Facebook

 

Loading...
 
 

Citește și