Antonia, topless! Imaginea verii, făcută publică de Alex Velea

4-act-5-antonia-a-din-dreapta.jpg

Antonia şi-a păstrat frumuseţea fizică chiar dacă are, la 26 de ani, doi copii
Foto Arhivă Personală
Citeste tot despre: 

Unul dintre cele mai admirate cupluri din ţara noastră, atât pe plan profesional cât şi din punct de vedere fizic, a pozat pentru ultimul număr al revistei Men`s Health.

Îndrăzneaţă din fire, Antonia (26 de ani) a renunţat la orice articol de îmbrăcăminte şi a pozat topless pentru o revistă dedicată bărbaţilor. Nu singură ci alături de Alex Velea (31 de ani), bărbatul cu care are un fiu, Dominic, în vârstă de şapte luni. Căldurile teribile cu care se confruntă România în ultima lună şi-au pus amprenta şi pe şedinţa foto pe care cei doi au făcut-o pentru revista Men`s Health, atât cântăreţul cât şi iubita sa renunţând la haine în partea de sus a corpului.

antonia_si_velea.jpg

antonia si velea
Antonia şi Alex Velea au renunţat parţial la haine
Foto Arhivă Personală

Cei doi artişti sunt împreună de un an şi jumătate şi au un băieţel, dar nu-şi fac încă planuri de nuntă. Alex Velea explica pentru Click! luna trecută de ce nu se grăbesc să ajungă în faţa altarului. „Nu e cazul să facem nuntă anul acesta. Aşteptăm să se liniştească apele cu divorţul Antoniei şi apoi mai vedem. Poate anul viitor. În 2015 avem multe proiecte cu casa mea de producţie, Golden Boy Society, şi ne axăm pe carierele noastre muzicale”, spunea acesta.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1