Antonia, tatuaj nou lângă ureche. Ce şi-a desenat artista

antonia_repetitii.jpg

Antonia trece periodic pe la salonul de tatuaje
Foto: Arhiva personală

Antonia a demonstrat că este o împătimită a tatuajelor. Artista îi calcă pe urme iubitului ei, Alex Velea, şi se pare că în permanenţă lucrează să-şi îmbunăţăţească colecţia. Solista a mărturisit că recent a trecut din nou pragul salonului, de unde a ieşit cu alte noi desene.

Antonia şi-a făcut mai multe tatuaje de-a lungul timpului. Ultimul este o inimioară pe care artista şi-a făcut-o lângă ureche. Solista a mărturisit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" că şi-a completat colecţia cu acest ultim desen, dar şi cu un altul pe braţul stâng. Acesta din urmă este de fapt un tatuaj pe care l-a îmbunătăţit. În total, solista se laudă cu nouă tatuaje şi lista rămâne deschisă.

tatuaj_nou.jpg

antonia tatuaj inimioara
Artista a mărturisit că iubeşte desenele pe piele
foto: arhiva personală

Antonia a spus de multe ori că e înnebunită după tatuaje şi că şi-ar mai face încă cel puţin unul pe lângă cele pe care le are deja. Antonia tocmai şi-a scris ceva pe mâna stângă, dar şi-a făcut şi o mică inimioară pe faţă.

Artista mai are o fundiţă pe mâna dreaptă, un ochi cu petale şi o lacrimă, pe mâna stângă, pe piciorul stâng are scris numele Mayei, iar pe dreptul o notă muzicală, pe care şi-a făcut-o în acelaşi timp cu Inna, în Mexic. În trecut, Antonia şi-a scris pe mâna stângă "Once upon a time", apoi şi-a tatuat gamba piciorului stâng. Anul trecut, din dragoste pentru Alex Velea, Antonia a suportat dureri cumplite când şi-a făcut pe gât logo-ul de muzician al iubitului său, Alex Velea. Cu gestul ei i-a demonstrat iubitului, dacă mai era nevoie, ce sentimente puternice are faţă de el.  

 

Loading...

Citește și

  • revelion, vedete, petreceri, concerte, bani

    În timp ce românii se pregătesc să ciocnească, în noaptea de 31 decembrie, un pahar de şampanie în sânul familiei, soliştii îşi vor îndesa în bagaj hainele strălucitoare de scenă. Ei vor cânta la petreceri private sau în aer liber, pe sume năucitoare.

  • Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.

  • Antonia (26 de ani) a intrat în rândul vedetelor autohtone care au trecut pe la medicul estetician pentru a-şi ajusta dimensiunile bustului. nemulţumită că Mama natură nu a înzestrat-o cu forme voluptoase, iar după două naşterii, sânii ei nu mai arătau ca înainte, solista şi-a pus recent silicoane pentru care a scos din buzunar 6.000 de euro. Mândră de noile ei achiziţii, solista se fotografiază în ipostaze în care apare cât mai decoltată.

  • antonia

    Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1