Antonia şi Velea şi-au tatuat cărţi de joc lângă urechi

12-13hfhizcxfg.jpg

Ea este «dama de inima rosie», el este «regele de inima neagra»
Citeste tot despre: 

Antonia (27 de ani) și iubitul ei, Alex Velea (32 de ani), se pricep bine la trei lucruri: să facă muzică, tatuaje şi copii. Cei doi artişti au intrat din nou în febra tatuajelor şi și-au completat colecția cu noi picturi pe piele.

De această dată, parcă s-au inspirat din poker sau din tarot, pentru că au, în dreptul urechilor, câte un simbol de la cărţile de joc.
Antonia și-a tatuat un ”Q” şi o inimă roşie, simbolul damei de cupă la cărțile de joc. Se ştie că această carte vorbeşte despre dragoste, tandreţe şi despre sentimente pozitive.
La rândul lui, Velea are la ureche simbolul regelui de pică. În cartomancie (arta ghicitului în cărţi), această carte înseamnă ambiţie, putere, înţelepciune, determinare.
Antonia a mai dezvăluit un tatuaj recent, în zona gâtului, pe care fanii ei îl ghicesc imediat. Şi asta pentru că este vorba despre logo-ul casei de producţie a lui Alex Velea, “Golden Boy Society”.
Iar Alex a mai înghesuit pe lobul urechii şi iniţiala “M”, pe care şi iubita lui o poartă, de altfel, pe gambă. “M” vine de la mama, în semn de preţuire pentru cele care le-au dat viaţă şi i-au crescut.

Loading...

Citește și

  • Încurcate sunt căile amorului, dar în cazul Antoniei e un labirint în toată regula! La un an şi jumătate de când l-a făcut tătic pe Alex Velea, artista a anunţat că mai aşteaptă un copil, care se pare că va fi tot băiat. Pentru că în acte Antonia e încă nevasta lui Vincenzo, şi acest bebeluş va fi tot un Castellano.

  • antonia, dominic, alex velea

    La un an şi jumătate de când l-a adus pe lume pe Dominic, Antonia ar putea să ne dea o nouă veste bombă. Artista are un băieţel cu iubitul ei, Alex Velea, şi o fetiţă din mariajul cu Vincenzo castelano şi nu a exclusi posibilitatea de a-şi mări familia. Solista a publicat o imagine care ridică mari semne de întrebare şi i-a făcut pe fani să explodeze.

  • Antonia, tatuaj, Alex Velea, lansare videoclip, tatuaje-pereche, silicoane

    Fermecătoarea Antonia (27 de ani) a colaborat la noul proiect muzical „G Girls” și i-a fermecat pe fanii săi cu o apariție extrem de sexy în videoclipul piesei „Call The Police”, alături de Inna, Alexandra Stan și Lori. Urmează, însă, partea și mai interesantă: Antonia intepretează, pentru prima dată, un rol într-un film care va avea premiera la toamnă.

  • Le stă bine împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. De aceea, organizatorii de spectacole îi doresc la pachet pe scenă şi, mai nou, şi televiziunile merg pe aceeaşi reţetă.