Antonia, scene de infarct în noul clip. Şi-a etalat silicoanele

antonia1.jpg

Antonia, videoclip, silicoane, scene sexy, Alex Velea, Amya
Antonia, extrem de senzuală

Fermecătoarea solistă revine în atenţia fanilor, după ce în iunie a lansat videoclipul “Iubirea mea”, în care apare alături de iubitul ei, Alex Velea. De această dată, Antonia a scos un videoclip la piesa “Amya”, în care apare în diferite ipostaze extrem de sexy.

Antonia (28 de ani) şi-a obişnuit fanii cu imaginile sexy, pe care le afişează atât în şedinţe foto, cât şi în videoclipurile pieselor pe care le lansează. Cele mai multe ipostaze sunt cu silicoanele la vedere, solista fiind acum foarte mândră de bustul ei. Astfel că, zilele trecute, solista a revenit cu un nou videoclip la piesa “Amya”, pe muzica iubitului Alex Velea, care a făcut şi textul, alături de Cristian Valentin Udrea. De instrumental s-au ocupat Răzvan Matache, Florin Buzea iar de mix & master, Sergiu Musteaşa. Videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar, cel care a lucrat la mai multe producţii cu Antonia, ştiind cum să o filmeze din cele mai interesante unghiuri.

Videoclipul a fost realizat într-o hală, iar conform scenariului, Antonia se răzbună pe un iubit care a minţit-o de nenumărate ori. Piesa a strâns, până la ora asta, peste 780.000 de vizualizări.

Antonia, videoclip, silicoane, scene sexy, Alex Velea, AmyaZoom
Antonia nu e singura prezenţă sexy din videoclip

loading...

Citește și

  • Antonia silicoane, iubita lui Alex Velea, Antonia sexy, sexy-mamica, solista, videoclip

    Mamă a trei copii, Antonia are o siluetă de invidiat, dar şi un bust pe care l-a "reparat" la scurt timp după cea de-a doua sarcină în cabinetul medicului estetician. Mândră de noii sâni, cântăreaţa nu mai are nicio emoţie să pozeze în ţinute transparente şi a demonstrat din nou acest lucru recent când le-a arătat fanilor că nu poartă sutien pe sub o salopetă dintr-un material fluid.