Antonia s-a bătut cu prietena din America. Dezvăluirile cântăreţei

antonia_prietena.jpg

antonia prietena america videoclip dream about my face
Antonia a vrut ca prietena ei din America să aibe un "rol principal" în videoclipul ei
foto: arhiva personală

Antonia (26 de ani) a adoptat o nouă atitudine pentru piesa „Dream About My Face”, pe care a lansat-o în urmă cu două luni. Pentru filmările videoclipului, frumoasa cântăreață a cerut ajutorul mai multor artişti consacraţi, dar şi a unei bune prietene care locuieşte peste Ocean.

Fanii Antoniei au văzut o faţă mai puţin ştiută a artistei. În videoclipul ultimei ei piese, artista a renunţat la ţinute sexy şi a apărut în echipament sportiv antrenându-se de zor pentru un meci de box. În ring, se pare că iubita lui Alex Velea şi-a provocat la liptă cea mai bună prietenă din America, de la care de altfel a încasat şi loviturile care au îngenucheat-o. Artista a povestit la o emisiune tv a insistat ca prietena ei să apară în videoclip, deşi locuieşte peste Ocean. "Eu i-am plătit biletul de avion pentru ca ea să apară în acest videoclip. Mi s-a părut că este persoana potrivit, are trăsături speciale", a declarat artista la Antena 1.   

captura_video_clip.jpg

antonia prietena america videoclip dream about my face
În videoclip, Antonia încasează pumni în figură de la o tânără exotică
foto: captură video

«Dream About My Face» este o piesă care se desfăşoară după următorul scenariu. O fată îndrăgostită, obsedată de un băiat, care va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. "Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită”, declara artista la lansare.

Pentru filmarea videoclipului, Antonia s-a antrenat mult timp la sala de sport, dar a lucrat foarte intens și la coregrafie. Imaginile au fost înregistrate într-o sală din București și o arată pe artistă în timpul unui antrenament, dar și în ring. 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Antonia a demonstrat că este o împătimită a tatuajelor. Artista îi calcă pe urme iubitului ei, Alex Velea, şi se pare că în permanenţă lucrează să-şi îmbunăţăţească colecţia. Solista a mărturisit că recent a trecut din nou pragul salonului, de unde a ieşit cu alte noi desene.

 • antonia semn gat caine muscatura

  Antonia a ridicat multe semne de întrebare când a apărut la o emisiune tv cu un semn inestetic pe gât. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a mărturisit sincer ce i s-a întâmplat. Ea a povestit că zgârietura este rezultatul faotului că familia ei şi a lui Alex Velea s-a mărit.

 • revelion, vedete, petreceri, concerte, bani

  În timp ce românii se pregătesc să ciocnească, în noaptea de 31 decembrie, un pahar de şampanie în sânul familiei, soliştii îşi vor îndesa în bagaj hainele strălucitoare de scenă. Ei vor cânta la petreceri private sau în aer liber, pe sume năucitoare.

 • Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.

 • Antonia (26 de ani) a intrat în rândul vedetelor autohtone care au trecut pe la medicul estetician pentru a-şi ajusta dimensiunile bustului. nemulţumită că Mama natură nu a înzestrat-o cu forme voluptoase, iar după două naşterii, sânii ei nu mai arătau ca înainte, solista şi-a pus recent silicoane pentru care a scos din buzunar 6.000 de euro. Mândră de noile ei achiziţii, solista se fotografiază în ipostaze în care apare cât mai decoltată.

 • antonia

  Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.