Antonia, revedere emoționantă cu fiica din Italia! Cum s-au distrat

antonia_custodie_maya.jpg

foto
Antonia se luptă să obține custodia fiicei sale
Foto:Arhivă personală

Antonia este o femeie împlinită, însă fericirea ei este umbrită de faptul că trebuie să suporte distanța dintre ea și fiica sa, Maya, care locuiește în Italia. Cuprinsă de dor, Antonia și-a făcut bagajele cu detinația Italia pentru a-și revedea fiica.

Maya, fiica Antoniei din căsătoria cu Vincenzo Castellano, are deja 7 ani, și a moștenit trăsăturile mamei sale. Vizita în Italia i-a prins foarte bine Antoniei, care s-a bucurat de prezența fiicei sale, cât și micuței, care a fost răsfățată de ce care i-a dus dorul. Cele două s-au distrat de minune, iar cântăreața a încărcat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care le arată admiratorilor cât de talentată este la make-up.

FotoZoom
Maya seamănă izbitor cu Antonia
Foto:Arhivă personală

Antonia și-a machiat fiica, însă mulți dintre internauți nu au fost încântați de imagine, susținând că nu este sănătos ca un copil să fie machiat la o vârstă atât de fragedă. Bineînțeles, balanța a înclinat în favoarea artistei, iar concluzia a fost una cât se poate de simplă: totul a fost doar o joacă mamă-fiică, nu o acțiune care se va repeta frecvent. Este știut, de alfel, că cele mici obișnuiesc să fure pantofii cu toc ai mamei și să meargă cu ei prin casă sau să se dea cu ruj pe toată fața, în încercarea de a reproduce machiajul purtat de aceasta. 

FOTOZoom
Antonia și-a vizitat fiica în Italia
Foto:Arhivă personală

În ciuda faptului că procesul de divorț de fostul soț a început în anul 2013, acesta este departe de a se finaliza, iar Antonia continuă se se simtă tristă din cauza faptului că nu poate obține custodia asupra fiicei sale. Recent a mărturisit că dificultatea procesului de divorț și distanța față de fiica sa o macină profund. „Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm,” a mărturisit Antonia, într-un interviu acordat pentru Observator.

loading...
Loading...

Citește și