Antonia, pusă la zid de Ciro Castellano: "Nu a avut timp o oră şi jumătate să ia avionul până la Maya!"

antonia.jpg

antonia zi de nastere 28 de ani aniversare
Antonia este o mămică sexy cu trei copii
foto: arhiva personală

Orice ar face Antonia nu scapă de ochiul critic al fostului ei socru. Tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a atacat-o dur pe artistă după ce aceasta a ajuns în Italia pentru a-şi revedea fetiţa. Cele două se pare că nu s-au mai întâlnit de vara trecută, iar bunicul copilei consideră inadmisibil acest lucru.

Antonia (28 de ani) nu scapă de atacurile venite din partea fostului ei socru, care lasă să se înţeleagă că cei doi sunt în continuare la cuţite. Aflată în Italia pentru a se întâlni cu fetiţa ei Maya, în vârstă de 6 ani, artista a fost pusă la zidpentru că nu şi-a găsit mai des timp pentru copilul pe care solista îl are din mariajul cu Vincenzo Castellano. Supărat că între timp Antonia petrece momente fericite cu cei doi băieţi pe care îi are cu iubitul actual, Alex Velea, socrul a intervenit telefonic la Antena Stars. 

antonia maya italiaZoom
Antonia şi-a vizitat fetiţa în Italia
foto: arhiva personală

"Din august, anul trecut nu s-au mai văzut. 10 luni au trecut şi comentaţi singuri acum. Nu am nimic cu Antonia. A născut, are treabă, a avut emisiuni. E mama ei, dar nu avut timp 10 luni, o oră jumate cu avionul, hai! Maya a fost foasrte bucuroasă să o vadă pe Antonia, e mama ei, mi se pare normal", a spus Ciro Castellano.

Antonia s-a despărţit de Vincenzo şi şi-a refăcut viaţa alături de Alex Velea (33 de ani), căruia i-a dăruit şi doi copii. Cântăreţul îşi doreşte ca băieţii lui să-i poarte numele în acte, astfel că, în 2 noiembrie 2016, a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 care a avut ca obiect „tăgadă paternitate”. În felul acesta, artistul le-a cerut judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiilor lui, ci el, care are de trei ani o relaţie cu Antonia. Cei doi au împreună doi băieţi: pe Dominic, de doi ani, şi pe Akim, care are două luni. Potrivit legislaţiei noastre, o femeie care este căsătorită şi naşte, copilul va prelua automat numele soţului ei, chiar dacă acesta nu este tatăl biologic. Antonia şi Vincenzo încearcă de trei ani să divorţeze, însă până acum nu se înţeleseseră asupra custodiei fetiţei.

loading...
Loading...

Citește și

  • antonia

    Au trecut cinci luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, dar corpul ei arată ca și cum nu a fost niciodată însărcinată. Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, se poate lăuda cu un trup de gazelă.

  • Antonia, cea mai sexy concurentă a show-ului „Uite cine dansează!”, de la PRO TV, a împlinit miercuri 28 de ani, prilej pentru prieteni de a o bombarda cu daruri. Solista s-a serbat dimineaţa cu colegii, iar seara a chefuit alături de cei dragi, dar şi de alţi artişti. Atmosfera a fost întreţinută de iubitul ei, Alex Velea, care a fost sufletul petrecerii.

  • Peste câteva luni împlineşte 50 de ani, însă nimeni nu-i dă vârsta din buletin. Mama Antoniei nu are nici o operaţie estetică şi nu pierde timpul pe la salone, aşa cum fac alte dive. Denise Iacobescu foloseşte creme de gălbenele de trei lei, zâmbeşte, e dependentă de îngheţată şi aleargă după nepoţi. Soacra lui Velea ne-a “vândut” trucurile de frumuseţe.

  • antonia

    Tânăra mămică Antonia (27 de ani) și-a arătat cel de-al doilea fiu pe care îl are cu Alex Velea, pe Akim Alexandru, într-o imagine-eveniment. Frumoasa solistă a devenit mamă pentru a treia oară în 7 decembrie. Vedeta mai are o fetiță, Maya (6 ani), din căsătoria cu Vincenzo Castellano, și un băiețel, Dominic (2 ani), primul copil cu Alex.