Antonia a înjurat la un concert și a plecat de pe scenă. Care a fost motivul pentru care s-a enervat

antonia.jpg

Antonia a înjurat pe scenă la un bal al bobocilor din București
Foto Instagram

Antonia a răbufnit în timpul unui concert pe care l-a susținut la Balul Bobocilor din Capitală, într-un club, însă artista nu și-a încheiat repertoriul și a părăsit scena înjurându-i pe elevi.

Totul a pornit în momentul în care a observat că niște tineri au avut tentativa de a se bate chiar în timpul repertoriului ei, iar în încercarea eșuată de a-i convinge să se liniștească, ea a părăsit scena, înjurându-i. 

Antonia și-a ieșit din fire în timpul unui concert, deși nu avea în plan să-și anuleze concertul, însă atunci când a văzut că nu-i poate potoli pe câțiva tineri care se băteau în fața scenei, Antonia a renunțat să mai concerteze și i-a luat pe dansatorii ei si au plecat, timp în care artista a făcut o declarație foarte dură la microfon, criticând sistemul românesc de gândire. 

„Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii. Gherțoi”, a spus Antonia, după care s-a retras de pe scenă, potrivit spynews.ro.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Se iubesc pătimaş şi rezistă greu unul fără celălalt, însă Antonia a ajuns la capătul puterilor fără Alex Velea. Plecat pe „Drumul Comorilor” din Filipine şi Taiwan, în reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1), Alex urmează să se întoarcă de abia înainte de Crăciun, dacă va rezista până la finalul competiţiei. Însă Antonia nu mai are răbdare până atunci.

  • Tatuajele sunt unele dintre cele mai la modă „accesorii”, iar Antonia (30 de ani) are corpul plin de astfel de „opere de artă”. Pentru că mulți dintre admiratori au tot întrebat-o despre ce și-a desenat pe corp, solista a decis să facă din răspuns o afacere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1